Home » Știință » Povestea băieţelului-miracol ce i-a uimit pe medici

Povestea băieţelului-miracol ce i-a uimit pe medici

Povestea băieţelului-miracol ce i-a uimit pe medici
Publicat: 23.04.2018
Un băieţel de 8 ani a reuşit să-i lase fără cuvinte pe medici, care l-au catalogat drept un miracol, după ce organismul lui a început să lupte cu cancerul în fază terminală fără niciun fel de tratament.
Cei din familia micuţului Julian Malankowska povestesc că starea micuţului a început să se îmbunătăţească imediat după ce acesta a „acceptat că va muri” pentru că tratamentul nu dăduse niciun rezultat. 
 
Băiatul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică în 2011 – o formă de cancer care atacă celulele albe din sânge. El a reuşit, în primă fază, să învingă boala de trei ori, după serii de chimioterapie şi un transplant de măduvă de la un donator din Statele Unite. 
 
Totuşi, cancerul a revenit pentru a patra oară în iunie 2017, moment în care familia a cedat la aflarea veştii că Julian nu va mai trăi până la Crăciun. 
 
Micuţul nu a mai primit niciun tratament, pentru că medicii au ajuns la concluzia că nu mai există nicio opţiune pentru cazul lui. 
 
Cu toate acestea, analizele de sânge au arătat că starea lui se îmbunătăţeşte, astfel că medicii au decis să realizeze şi nişte analize ale măduvei, pentru a stabili de ce starea acestuia se îmbunătăţea. 
 
Citeşte continuarea pe Gândul
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase