Prima pagină Timp Liber

(H)Arta salveaza lumea

Daniel Nicolescu 03.17.2008 | ● Vizualizări: 145
(H)Arta salveaza lumea     hot sites, harta, virtual + zoom
Galerie foto (1)

www.tomtom.com ne propune sa downloadam hartile mai multor regiuni sau tari ale lumii. Pentru a inlesni aceasta operatie, fabricantul ne sfatuieste sa instalam gratuit programul TomTom Home (pentru Mac si PC), livrat impreuna cu anumite aparate de navigare GPS.

Aparatul se conecteaza direct la internet si furnizeaza o lista completa a hartilor ce pot fi achizitionate. Preturile variaza intre 60 si 200 de euro.
O alta solutie de acces la harti minutioase: deschiderea unui cont in rubrica Mon Via Michelin de pe site-ul viamichelin.fr. Cartografierile pot fi comandate sub forma de DVD.

Terapie prin socul altora

V-ati inrosit vreodata de invidie vazand stralucirea nesimtit de perfecta a Ferrari-ului Testarossa care a trecut vijelios pe langa dumneavoastra, umplandu-va hainele de praf si sufletul de ura? Ati devenit palid de ciuda observand cat de usor urca si coboara portierele unui Lamborghini parcat in fata la Marriott? V-ati intunecat privindu-va chipul, mai limpede ca in oglinda, pe glazura metalica a unui Rolls?
Ei bine, daca toate acestea sau numai o parte dintre ele s-au intamplat, e cazul sa vizitati www.wreckedexotics.com. Va veti simti instantaneu mai bine

Pe culmile disperarii.com

www.despair.com este un izvor de intelepciune funny, o Mecca a ranitilor si deziluzionatilor, care strange la pieptul sau paros sumedenie de „demotivators“, adica instrumente smechere de coborare a oamenilor cu picioarele pe Pamant. Despre ce e vorba? Psihologia ne spune ca motivatia, cea adevarata, durabila, vine doar dinauntrul nostru. Pe de alta parte, bunul-simt ne invata ca motivatia nu poate fi manufacturata sau produsa pe banda rulanta. Asa ca Despair.Inc a creat demotivatorii, care zdrobesc stenic sufletele, obisnuindu-ne sa depasim deziluziile create de gadgeturile motivationale.
Tag-uri: hot sites | harta | virtual