Home » D:News » Craniu de extraterestru descoperit pe Marte ?

Craniu de extraterestru descoperit pe Marte ?

Craniu de extraterestru descoperit pe Marte ?
Publicat: 04.05.2009
Pasionatii fenomenului OZN, precum si cei care cred in existenta extraterestrilor, sustin ca NASA ar fi descoperit pe planeta Marte nici mai mult nici mai putin decat craniul unei fiinte extraterestre. Fotografia data recent publicitati de Agentia Spatiala Americana infatiseaza la prima vedere un obiect straniu care prezinta vagi trasaturi ale unui craniu neobisnuit.

Cu toate ca fotografia infatiseaza doar o secventa cu un desert pietros unde troneaza o roca straniu slefuita de vanturile martiene, obiectul in cauza a reusit sa atraga atentia impatimitilor fenomenului OZN, care s-au lansat in dezbateri aprinse pe forumurile de specialitate de pe Internet. Totul a pornit de la imaginea obtinuta de NASA cu ajutorul unui aparat de fotografiat special adaptat, denumit Spiri6. Fotografia care a redeschis apetitul pentru discutii, ipoteze si speculatii din controversatul domeniu al vietii extraterestre, reprezinta in conceptia multora “un craniu de extraterestru prevazut cu doua cavitati oculare si un spatiu gol unde ar fi putut fi piramida nazala” realateaza “The Telegraph”.

Un sustinator al existentei extraterestrilor afirma: “Craniul are o inaltime de circa 15 cm, distanta dintre orbitele binoculare este de 5 cm, iar capacitatea craniana este undeva in jurul cifrei de 1 400 centimetri cubi, iar forma gurii indica faptul ca extraterestrul era unul carnivor”. Alti cercetatori se intreaba la randul lor daca presupusul extraterestru a fost decapitat sau ingropat in solul martian pana la nivelul gatului. Un alt internaut a speculat ca se pot observa urmele unei creste sagiale care ar fi sustinut chipurile, musculatura prevazuta cu antene.

Fotografia in cauza nu este prima care redeschide cotroversa cu privire la existenta extraterestrilor martieni. Faimoasa “Fata de pe Marte”, fotogradiata in anul 1976 de catre sonda spatiala Viking 1, s-a dovedit a fi nimic altceva decat o iluzie optica datorata unghiului luminozitatii, atunci cand aceeasi zona de pe Marte a fost fotografiata in anul 1998.

Sursa : The Telegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase