Home » D:News » De ce îţi doreşti ca maşina timpului să existe: Final Frontier, târg de carte

De ce îţi doreşti ca maşina timpului să existe: Final Frontier, târg de carte

De ce îţi doreşti ca maşina timpului să existe: Final Frontier, târg de carte
Publicat: 19.03.2015
A patra ediţie a singurului târg de carte SF & Fantasy, Final Frontier, are loc în perioada 28 şi 29 martie.

Târgul Final Frontier are loc la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), între orele 10:00 şi 19:00.

Editurile au ajunţat reduceri de 80% (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux). Vor fi reduceri şi la figurinele cu personaje SF & Fantasy, iar vizitatorii care cumpără trei reviste de benzi desenate primesc una gratis (The Walking Dead, Red Goblin şi 101 figurine).

La târg vor avea loc şi lansări de carte: „Sharia” de Roxana Brînceanu, „Ceasul Fantasmelor” de Oliviu Crâznic sau „Conexiunea Mona Lisa” de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde „Neuromantul” şi Contele Zero”. Vezi programul complet aici.

Vor exista şi discuţii pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râşnov, despre colecţia Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015.

Scriitorii Oliviu Crâznic şi Sebastian A Corn vor fi invitaţii speciali ai ediţiei.

Alte evenimente organizate în cadrul  târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier, pentru vizitatori:

– Atelierul „Debutează în SF & Fantasy” – demo-ul atelierului de scriere creativă în SF & Fantasy organizat Bookblog.ro şi Revista de Povestiri, duminică, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulică şi Oliviu Crâznic; te poţi înscrie trimiţându-le o întrebare pe adresa: [email protected].
– Atelierul de benzi desenate, pe tablete grafice, susţinut de Vlady (Alin Ivan), sâmbătă, 28 martie, de la 13:00 la 14:00. Înscrieri la faţa locului.
Concursul de fan fiction, unde vei fi jurizat de membrii fan cluburilor şi care-ţi va aduce şansa ca proza ta să fie publicată pe site-ul târgului – dacă eşti cel mai bun dintre cei mai buni.
– Vei intra în frăţii secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregătit pentru tine un joc de trivia şi Lucian Mîndruţă, ambasador oficial Star Wars, va fi alături de tine la eveniment, iar Societatea Tolkien din România te aşteaptă la un preview pentru Reading Day.
– Şi dacă eşti un desenator talentat, poţi pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom; vino la târg şi proiectează un desen SF (peisaj, personaj, acţiune etc.) pentru a intra în concurs.

Evenimentul este organizat de Bookblog.ro, cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Discuţii şi noutăţi despre târgul de carte SF & Fantasy găsiţi pe Final Frontier.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului.
 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase