Home » D:News » A construit un imperiu minţind că avea cancer şi păstrând banii pe care promitea că îi donează. Adevărul despre Belle Gibson şi faimoasa aplicaţie de mobil „The Whole Pantry” – VIDEO

A construit un imperiu minţind că avea cancer şi păstrând banii pe care promitea că îi donează. Adevărul despre Belle Gibson şi faimoasa aplicaţie de mobil „The Whole Pantry” – VIDEO

A construit un imperiu minţind că avea cancer şi păstrând banii pe care promitea că îi donează. Adevărul despre Belle Gibson şi faimoasa aplicaţie de mobil „The Whole Pantry” – VIDEO
Publicat: 25.04.2015
Bloggeriţa Belle Gibson din Australia, care a construit o comunitate online şi a comercializat o carte cu reţete, susţinând că acestea au vindecat-o de cancer în fază terminală, a recunoscut că totul a fost o minciună sfruntată.

„Nimic din ce am scris nu este adevărat”, a declarat Gibson, potrivit theguardian.com. „Nu caut iertare. Am crezut de cuviinţă să mărturisesc. Dincolo de orice, aş vrea ca oamenii să spună: „Bine, este şi ea om”.

Imperiul lui Gibson, care a inclus şi o aplicaţie pentru telefonul mobil, denumită The Whole Pantry, precum şi un site şi o carte de reţete, a început să se destrame în luna martie, când s-a descoperit că femeia nu făcuse niciodată donaţiile de mii de dolari cu care s-a lăudat în faţa admiratorilor.

Sursă: YouTube

Ulterior, Gibson a spus că a fost „diagnosticată greşit” şi a dat vina pe un terapeut din Germania, susţinând în continuare că are cancer. Tânăra a refuzat să le prezinte jurnaliştilor dosarele medicale referitoare la „boala” sa.

Sursă: YouTube

Gibson a recunoscut totul într-un interviu acordat revistei Women’s Weekly. „În timpul interviului, de fiecare dată când a fost provocată să spună adevărul, Belle a plâns şi s-a încurcat în cuvinte. Spune că este preocupată să evite consumul de gluten, lactate şi cafea, dar nu înţelege cum se manifestă cancerul”, au precizat jurnaliştii revistei Women’s Weekly.

Articolul integral în Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase