Home » D:News » Cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc – GALERIE FOTO
Publicat: 19.05.2015
Cine spune că trebuie să mergi până la capătul lumii ca să experimentezi o porţie zdravănă de adrenalină?!

Cu siguranţă te gândeşti la plaje cu nisip fin alb şi ape albastre care îţi taie răsuflarea. Dincolo de mirajul oferit de cele mai exotice destinaţii sau insule pustii, trebuie să iei în calcul şi posibilitatea unei vacanţe pe teritoriul ţării noastre.  Chiar dacă agenţiile de turism te îmbie cu cele mai tentante oferte, Marea Neagră te poate surprinde cu cele mai cunoscute locuri unde poţi face plajă în România.

Gura Portiţei

Plaja Gura Portiţei este cu adevărat un loc uitat de lume, în sensul bun al cuvântului. Această fâşie îngustă de nisip, se întinde pe o porţiune de 4 km şi desparte Marea Neagră de Lacul Golovita, Delta Dunării. Dacă vrei să ajungi la Gura Portiţei nu ai foarte multe opţiuni. Fie ajungi pe calea apei, luând vaporul de la Jurilovca, fie închiriezi o şalupă. Până la Jurilovca ajungi cu maşina, iar distanţa este de 92 de kilometric, respective 70 de km dacă ne raportăm la Tulcea. Poţi ajunge şi cu bicicleta sau motocicleta, dar traseul este destul de dificil.

Descoperă plaja Corbu

Tendinţa actuală este de a ne îndrepta către locuri neştiute, unde putem avea parte de liniştea mult-visată. La doar 35 de kilometri de Constanţa se află cea mai sălbatică plajă de pe litoralul românesc. Această plajă este o oază de linişte aflată în apropierea agitatei staţiuni Mamaia. Plaja are aproximativ 20 de kilometri, dar este foarte liniştită. La această plajă se ajunge cu maşina, pe drumul care duce la Năvodari.

Plaja Sulina

Mai întâi de toate trebuie să ai în vedere faptul că plaja este situată la aproximativ 3 km de oraşul Sulina şi poţi ajunge pe nisipul fin doar dacă mergi pe jos 30 de minute sau alegi ca mijloc de transport maşina personală. Pe această plajă ai parte de apă limpede, curată şi nu foarte adâncă.  Având în vedere locul în care este situată plaja, nu este de mirare faptul că în fiecare săptămână zeci de turişti vin aici în căutarea unui loc pentru relaxare.

Galerie foto si mai multe detalii aici

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase