Home » D:News » Persoanele cu aceste profesii sunt predispuse la a-şi înşela partenerii

Persoanele cu aceste profesii sunt predispuse la a-şi înşela partenerii

Persoanele cu aceste profesii sunt predispuse la a-şi înşela partenerii
Publicat: 19.10.2015

V-aţi întrebat vreodată care profesii sunt cele mai predispuse la a-şi înşela partenerii? Ei bine, bancherii nu sunt doar nişte excelenţi gestionari ai banilor, ci se pricep foarte bine să-şi adiminstreze şi aventurile extraconjugale. Studiul acesta a fost făcut de Illicit Encounters, cel mai mare site de dating din Marea Britanie.

Aşadar, cei care prestează servicii financiare sau cei care lucrează în management au mai multe şanse să-şi înşele partenerii – 18 la sută, respectiv 12 la suta-, comparativ cu cei care lucrează în domeniul comerţului cu amănuntul, client service sau turism, unu la sută dintre aceştia căutând “compensaţii” în afara căminului conjugal.

Nu este de mirare că trişatul în relaţie poare deveni un ”sport”, ca să zicem aşa, tot mai multe site-uri încercând să speculeze acestă nişă. Iată care este sloganul celor de la Illicit Encounters: „Eşti căsatorit dar te simţi neglijat? Ai nevoie de entuziasm? Illicit Encounters este un serviciu extraconjugal discret şi confidenţial pentru femei şi bărbaţi … „

AshleyMadison.com, varianta americană a site-ului mai sus menţionat, are ca slogan:  „Viaţa este scurtă. Aventurează-te!” Site-ul are 36 de milioane de membri în 46 de ţări şi spune că este al doilea site de matrimoniale din lume după Match.com. Veniturile sale esunt generate de membrii care cumpără credite (de obicei bărbaţi), care apoi le permit să începă discuţii cu un alt membru al site-ului. Cinci credite plătite le permit utilzatorilor să trimită mesaje gratis.

Mai jos sunt câteva descoperiri pe care le-a făcut Illicit Encounters în legătură cu membrii săi şi cât de predispuşi sunt aceştia în a trişa în relaţie:

  1. Cei care presteaza servicii în domeniul financiar – 18%
  2. Management şi HR – 12%
  3. Cei care ocupă funcţii executive şi cei care desfăşoară activităţi independente – 8%
  4. Inginerie, IT şi Comunicaţii = 6%
  5. Contabilitate – 5%
  6. Vânzări şi Marketing – 4%
  7. Funcţii publice, Sănătate, Medicină şi Juridic – 3%
  8. Publicitate, Media, Entertainment, Artă, Educaţie şi Ştiinţă – 2%
  9. Cei care lucrează în domeniul comerţului cu amănuntul, client service sau turism – 1%

Sursa: Bustle

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase