Home » D:News » Şapte remedii casnice care chiar funcţionează

Şapte remedii casnice care chiar funcţionează

Şapte remedii casnice care chiar funcţionează
Publicat: 29.11.2016
Există foarte multe remedii naturale, însă nu se poate spune despre toate că au un efect dovedit. Acţiunea benefică a acestor şapte remedii este, însă, dovedită de studii.

Acestea sunt nouă remedii casnice ciudate care pot fi folosite pentru a trata durerea, pentru îndepărtarea răcelii, pentru calmarea unei dureri de cap sau pentru albirea dinţilor, scrie Business Insider.

Gargara cu apă

Simţiţi că vă ia răceala? Încercaţi să faceţi gargară cu apă. Concluzia unui studiu pe aproape 400 de voluntari sănătoşi a fost că cei care au încercat această metodă aveau şanse mai mici de a se alege cu infecţii ale tractului respirator superior, o infecţie legată de cele mai multe ori de răceală şi gripă.

Ghimbir

Dacă vi se face rău de mişcare în timpul călătoriilor, încercaţi să luaţi la dumneavoastră bomboane de ghimbir. Un studiu arată că un gram de rădăcină de ghimbir este de ajutor în tratarea simptomelor răului de mişcare, dar şi în cazul senzaţiei de greaţă în urma chimioterapiei. Potrivit unui medic, ghimbirul ar putea fi folositor şi pentru eliminarea gazelor şi a indigestiei.

Supa de pui

Cu toate că încă nu se ştie de ce supa de pui ne face să ne simţim mai bine atunci când suntem răciţi, cercetătorii s-au convins şi ei de acest lucru.

Citeşte aici continuarea!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase