Home » D:News » Atenţie la TIGRII din imagine! Poate cineva să-i numere pe toţi? FOTO

Atenţie la TIGRII din imagine! Poate cineva să-i numere pe toţi? FOTO

Publicat: 09.04.2016
O imagine ce ilustrează o iluzie optică cu mai mulţi tigri a apărut în mediul online în această săptămână.

E mai complicată şi necesită o maximă concentrare. Provocarea constă în încercarea de a număra câte animale sunt ilustrate în imagine?

După o analiză atentă a pozei multe persoane găsesc doar 4 tigri ilustraţi acolo, dar acest răspuns este greşit. Imaginea necesită o inspecţie atentă şi doar după aceasta vor fi observate felinele ce se ascund în tufişuri, pe scoarţă de copac şi chiar pe cer.

Imaginea, care pare să fi fost produsă ca un poster, are ilustrată în prim-plan doi tigri adulţi şi doi pui.

Apoi, problema devine mai complicată, trebuie să observi restul tigrilor din imagine. Încă 12 tigri aşteaptă a fi descoperiţi.

În frunziş, în dreapta tigrilor din centru, există o ferigă sub forma feţei unui tigru; alte două feţe sunt sub picioarele tigrilor din centru. În partea de sus a imaginii, există cinci feţe ale felinelor, ascunse în ramurile copacilor.

În timp ce alte două sunt văzute în frunzişul bogat al copacului din partea stângă a imaginii. Un alt tigru este văzut pe partea stângă, după copac, iar ultimul este ascuns pe sol, lângă rădăcină.

Afişul, care prezintă un total de 16 tigri pare a fi destinat copiilor, la fel ca alte multe puzzle-uri de logică care au luat cu asalt recent internetul.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase