Home » D:News » Şcolile în care se formează soţiile ideale. Ce învaţă aici tinerele pentru a avea succes

Şcolile în care se formează soţiile ideale. Ce învaţă aici tinerele pentru a avea succes

Publicat: 23.10.2016
Deşi pare o idee învechită, în Rusia există şcoli pentru femei, în care acestea sunt învăţate cum să devină soţii şi femei de casă cât mai bune.

Instructoarea şcolii, Alesya Terekhova, consideră că bărbaţii sunt protectorii, în timp ce femeile sunt îngrijitoarele. Conform unui flyer publicitar, şcoala doreşte să modeleze ,,cele mai incredibile de succes şi perfecte femei pe care să le dorească bărbaţii vrednici”.

Şcoala pentru soţii ,,Women Inside”, fondată de Alesya Terekhova, este localizată în Moscova, Rusia. Instructoarea susţine că femeile vin la şcoala ei pentru trei scopuri:  să descopere armonia, să găsească un soţ sau să înveţe cum să facă mai  mulţi bani. Cursurile din cadrul şcolii fiind personalizate pentru fiecare participantă în funcţie de nevoile sale, prin cursuri se numără bunele maniere de la masă sau învăţarea unor tactici pentru a susţine o conversaţie interesantă. 

Alesya afirmă că: ,,Şcoala a fost fondată pentru a crea fata ideală din toate punctele de vedere care să aibă maniere, să ştie cum să vorbească şi să întreţină o conversaţie”. 

Conform dr. Jennifer Utrata, autoare a cărţii ,,Women without Men”, rolul femeilor – de îngrijitoare – şi cel al bărbaţilor – de protectori – nu este unul ideal, precum îl face instructoarea şcolii. În urma unor sondaje de opinie, aceasta a descoperit că o problemă frecventă din căsătoriile din Rusia este consumul de alcool. Un studiu din 2014 indica faptul că 24% dintre bărbaţii ruşi au murit în jurul vârstei de 54 de ani din cauza  alcoolului.

Puteţi urmări mai jos întreaga poveste.

Sursa:  Curiosity

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase