Home » D:News » Ce ascund visele erotice cu un necunoscut sau în locuri ciudate

Ce ascund visele erotice cu un necunoscut sau în locuri ciudate

Ce ascund visele erotice cu un necunoscut sau în locuri ciudate
Publicat: 11.11.2016
Visele erotice sunt perfect normale şi pot ascunde mai multe semnificaţii. Lauri Loewenberg, un psiholog expert în descifrarea viselor, ne spune ce înseamnă atunci când visăm că facem sex cu fostul iubit, cu un necunoscut, cu un amic, cu o vedetă... şi aşa mai departe.

Faci sex cu ex-ul

Dacă visezi des să faci dragoste cu prima ta iubire sau cu ex-ul, nu te îngrijora. Nu înseamnă că încă îl iubeşti sau că ar trebui să-ţi părăseşti actualul partener.

De vină pentru aceste vise sunt sentimentele care te reprezintă în prezent. E posibil să simţi nevoia de a fi pătrunsă iar de fiorul primei iubiri, să fi intrat într-o rutină cu partenerul sau să te simţi singură. Aceste vise sunt un semnal prin care creierul îţi atrage atenţia că are nevoie de noutate. Cu alte cuvinte, condimentează-ţi puţin viaţa intimă şi readu pasiunea în prim-plan!

Sexul cu un necunoscut

Visul în care faci sex cu un necunoscut, a cărui faţă abia o vezi, este destul de comun. De asemenea, agresivitatea actului sexual cu o persoană a cărei identitate nu o cunoşti este frecvent întâlnită.

Un astfel de vis erotic simbolizează nevoia ta de de a fi mai dominantă în relaţia de cuplu şi dorinţa de a te cunoaşte mai bine. 

Sexul cu un amic

Psihologul spune că visul în care faci sex cu o persoană de sex opus cu care ai o relaţie platonică, deci care exclude dorinţa sexuală, exprimă cumva felul tău de a fi. Loewenberg spune să aplicăm „regula celor 3 lucruri”. De exemplu, spune trei lucruri care îţi vin în minte atunci când te gândeşti la persoana respectivă. Acum atribuie-ţi aceste calităţi (sau defecte, de ce nu?). Aşadar, dacă visezi că faci sex cu un amic, nu înseamnă că eşti atrasă de el din punct de vedere sexual; subconştientul tău „lucrează”, în sensul în care doreşte să îţi transmită că te asemeni foarte mult cu persoana respectivă. 

Cu o persoană de acelaşi sex

Dacă eşti femeie, visele erotice cu… femei sunt destul de comune, potrivit psihologului. Nici măcar visele ciudate sau apărute în momente neimportante din viaţa ta nu ar trebui să te pună pe gânduri în legătură cu oricentarea ta sexuală, ci mai degrabă ar trebui să meditezi la ceea ce reprezintă femeia din vis.

Citeşte continuarea în CSID!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase