Home » D:News » Într-un videoclip, Anonymous avertizează cu privire la începerea celui de Al Treilea Război Mondial – VIDEO

Într-un videoclip, Anonymous avertizează cu privire la începerea celui de Al Treilea Război Mondial – VIDEO

Într-un videoclip, Anonymous avertizează cu privire la începerea celui de Al Treilea Război Mondial – VIDEO
Publicat: 12.05.2017
"Pregătiţi-vă pentru ceea ce va urma", a avertizat grupul într-un videoclip publicat pe canalul său de YouTube, după ce a sugerat că acest conflict ar fi "devastator din punct de vedere global, atât la nivelul mediului înconjurător, cât şi la nivel economic".

Gruparea de hackeri Anonymous susţine că cel de-al Treilea Război Mondial va începe în următorii doi ani, ca urmare a tensiunilor din Peninsula Coreeană, scrie The Independent.

„Există toate semnele unui posibil război în Peninsula Coreeană”, susţin hackerii, argumentând că pe măsură ce urmăresc statele cum îşi mută piesele în mod strategic, se prefigurează ”o bătălie feroce, brutală şi rapidă”, notează Mediafax. 

„Acesta este un adevărat război care va avea consecinţe globale, cu trei superputeri care sunt atrase în joc. La rândul lor, alte naţiuni vor fi forţate să aleagă o tabără”, a mai susţinut gruparea.

În videoclip sunt citate raporturi în care China sugerează cetăţenilor ei să părăsească Coreea de Nord, apar testele recente ale SUA cu rachetele balistice intercontinentale Minuteman III, dar şi desfăşurările militare americane în Australia. Toate acestea induc ideea unui previzivil ”război”.

Citeşte continuarea în Mediafax!

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Site-ul ISIS, de pe Internetul întunecat, spart de Anonymous: ”Războiul este declarat. ISIS, pregătiţi-vă” VIDEO

Anonymous invită internauţii la o acţiune de denigrare a ISIS. Sfaturile date de hackeri

Hackerii Anonymous vor ataca site-uri islamiste, ca să răzbune atentatul de la revista Charlie Hebdo

RĂSPUNSUL internauţilor la apelul făcut de Anonymous pentru denigrarea ISIS – FOTO, VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase