Home » D:News » Cum s-ar transforma Pământul dacă omenirea nu ar mai exista

Cum s-ar transforma Pământul dacă omenirea nu ar mai exista

Publicat: 10.06.2017
La scurt timp după ce oamenii nu ar mai exista pe Pământ, planeta ar începe procesul de ,,resetare''. Un nou videoclip prezintă schimbările care s-ar putea produce pe Terra atunci când intervenţia oamenilor nu ar mai exista.

La câteva ore de la dispariţia oamenilor, majoritatea luminilor din lume s-ar stinge, deoarece centralele energetice ar rămâne fără combustibil, iar panourile solare ar fi acoperite de praf, relatează Unilad

Între două şi trei zile, majoritatea sistemelor de cale ferată subterane ar fi inundate, deoarece pompele care nu permit pătrundere apei s-ar opri.

La zece zile de la dispariţia oamenilor, animalele de companie şi cele din ferme ar muri, iar câinii care s-ar grupa în haite ar începe să le devoreze. 

La o lună de la dispariţia oamenilor, apa de răcire din centralele nucleare s-ar evopara, aceasta provocând o serie de dezastre în lume, mult mai puternice decât Fukushima şi Cernobîl. 

După un an de la dispariţia oamenilor, sateliţii vor începe să se prăbuşească din orbită. 

După 25 de ani de la dispariţia oamenilor, vegetaţia ar acoperi clădirile, o mare parte dintre oraşe vor fi acoperite de nisip. 

După 300 de ani, structurile din metal, podurile şi turnurile vor începe să se prăbuşească din cauza coroziunii. Iar la 10.000 de ani de la dispariţia oamenilor, singurele dovezi ale existenţei umanităţii vor fi lucrurile construite din piatră, precum piramidele din Egipt, Marele Zid Chinezesc sau Muntele Rushmore. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase