Începe noul sezon din Game of Thrones: La ce oră va putea fi urmărită premiera în România
Prima pagină D:News


Începe noul sezon din Game of Thrones: La ce oră va putea fi urmărită premiera în România

07.15.2017 | ● Vizualizări: 899
Game of Thrones: Când va putea fi urmărită premiera noul sezon şi pe ce post     premiera, post, game of thrones, serial, urzeala tronurilor, + zoom
Galerie foto (1)

Premiera celui de-al 7-lea sezon al serialului fantasy de mare succes Game of Thrones are loc în acest weekend, mai precis pe 17 iulie, de la ora 04:00, şi de la ora 20:00, pe posturile HBO şi HBO GO.

Primul episod al sezonului 7 al ”Game of Thrones” va avea premiera în SUA duminică, 16 iulie, iar în Europa şi România, luni, 17 iulie.

În timp ce cele şase sezoane ale Game of Thrones de până acum au numărat 10 episoade, producătorii executivi ai serialului, David Benioff and D.B. Weiss, au dezvăluit anul trecut că ultimele două sezoane (7, respectiv 8) vor fi mai scurte. Sezonul 7 va avea doar 7 episoade, iar sezonul 8 va avea şase, însă fanii care se tem că nu vor mai avea motive pentru a sta cu sufletul la gură nu au de ce să îşi facă griji.

Nikolaj Coster-Waldau, care îl joacă pe Jaime Lannister, a declarat pentru Entertainment Weekly: “Totul se petrecere cu o viteză mai mare decât sunt obişnuit...multe lucruri care în mod normal ar fi luat un sezon să se întâmple, se vor petrece acum într-un singur episod.” 

Premiera sezonului 7 va avea, potrivit unor surse, 59 de minute, iar episodul final al acestui sezon se va întinde pe 81 de minute.

Teoriile cu privire la desfăşurarea acţiunii serialului au început să curgă încă de la încheierea ultimului episod al sezonului 6. Astfel, fanii sunt de părere că Daenerys va ajunge din nou în Westeros, membrii supravieţuitori ai familiei Stark se vor reuni, iar Umbătorii Albi îşi vor începe asaltul asupra sudului. Cu toate acestea, printre marile întrebări care stau pe buzele fanilor se numără: când se va întâlni Daenerys cu regina Cersei? Se va reuni Jon Snow cu Rondul de Noapte? Îl va confrunta Câinele pe Munte?

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Vă recomandăm să citiţi şi următorele articole:

A apărut trailerul pentru al şaptelea sezon din ''Urzeala tronurilor''. Serialul ajunge la punctul culminant

Un grup de arhitecţi au proiectat o închisoare specială inspirată din serialul Game of Thrones pentru oamenii de afaceri care îşi ascund averile în paradisurile fiscale

''Urzeala Tronurilor'', noul teaser DEZVĂLUIE cine stă pe Tronul de fier


Un cunoscut actor din ''Game of Thrones'' dezvăluie ce se va întâmpla cu un personaj-cheie din serial