Home » D:News » Lucrurile care îl pot enerva pe un ospătar

Lucrurile care îl pot enerva pe un ospătar

Lucrurile care îl pot enerva pe un ospătar
Publicat: 15.10.2017
Să fii ospătar nu este un lucru tocmai uşor. Lucrezi cu oameni diferiţi, zi de zi în picioare, pe fugă. Presiunea este mare. Mulţi clienţi intuiesc acest lucru şi parcă ar vrea să ajute, numai că de cele mai multe ori reuşesc opusul.

Din dorinţa de a ajuta clienţii fac lucruri care pe ospătari în enervează. Un client care strânge imediat mizeria făcută de un copil este apreciat, dar unul care sare să ia el de pe tavă mâncarea sau băutura este chiar enervant.

Iată lucrurile cu care poţi enerva un ospătar.

Îi iei lucrurile de pe tavă

Poate eşti nerăbdător să bei mai repede un pahar de vin şi când apare ospătarul la masă cu tava i-l iei direct de pe tavă. Nici nu te gândeşti că faci ceva rău, ba din contră. Ai impresia că i-ai uşurat munca. Totuşi, nu vei reuşi decât să îi sugerezi că nu se mişcă suficient de repede, iar în cazuri mai complicate, îl poţi dezechilibra şi tot ce este pe tavă să ajungă pe jos, pe hainele tale sau ale celor din jur.

Strângi totul de pe masă

După ce ai teminat de mâncat te apuci să trângi totul de pe masă, pui farfuriile unele peste altele, tacâmurile deasupra. De ce ţi-ar plăcea să stai cu un turn de veselă murdară în mijlocul mesei? Mai mult, felul în care tu le aşezi poate să fie cel în care este obişnuit el să le care. Şansele să le răstoarne în drum spre bucătărie sunt destul  de mari, mai ales dacă te-ai întrecut pe tine şi ai pus în stivă tot ce ai găsit pe masă.

Citeşte continuarea pe Gustarte.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase