Home » D:News » DESCOPERĂ ACUM: Cum a fost împuşcat John F. Kennedy. Misiunea istorică InSight, de studiere a ”inimii lui Marte”, va fi lansată. Nicholas Georgescu-Roegen, românul ce a influenţat masiv domeniul economiei

DESCOPERĂ ACUM: Cum a fost împuşcat John F. Kennedy. Misiunea istorică InSight, de studiere a ”inimii lui Marte”, va fi lansată. Nicholas Georgescu-Roegen, românul ce a influenţat masiv domeniul economiei

Publicat: 05.05.2018
În cei aproximativ 55 de ani de la moartea preşedintelui John F. Kennedy au apărut sute de teorii ale conspiraţiei prin intermediul cărora s-a încercat explicarea evenimentului.
Următoarea misiune către Marte se apropie. NASA a declarat, recent, că misiunea InSight va fi lansată pe 5 mai. InSight (Interior Exploration using Seismic Investigations, Geodesy and Heat Transport) este o sondă de aterizare ce va amartiza şi nu se va deplasa din acest loc spre deosebire de un rover ce se poate deplasa pe suprafaţa planetei.
 
Caii nu doar că pot observa atunci când eşti într-o stare proastă, dar şi-o amintesc şi mai târziu chiar dacă nu ai făcut nimic să îi superi.
 
Nicolae Georgescu, ce a fost cunoscut mai târziu ca Nicholas Georgescu-Roegen, a fost un matematician, statistician şi economist născut în Constanţa pe 4 februarie 1906, ce a pus bazele celebrei teorii bioeconomice.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase