Home » Istorie » ”S-a decis să aibă un ultim moment de plăcere”. Imaginea cu una dintre victimele din Pompei a devenit VIRALĂ datorită poziţiei erotice în care a fost suprins de erupţie

”S-a decis să aibă un ultim moment de plăcere”. Imaginea cu una dintre victimele din Pompei a devenit VIRALĂ datorită poziţiei erotice în care a fost suprins de erupţie

Publicat: 08.07.2017
Rămăşiţele ale aproximativ 1.500 de persoane, victime ale erupţiei vulcanului Vezuviu din 79 e.n., au fost descoperite de-a lungul anilor. Unele cadavre au relevat imagini extrem de dureroase ale familiilor distruse.

Însă o imagine a unui bărbat din Pompei a devenit recent virală datorită poziţiei în care se află, notează IFL Science. Internauţii au denumit imaginea ,,Bărbatul care se masturba, Pompei 79 CE”. 

În fotografie apare un bărbat întins pe spate cu mâna în zona bazinului. Utilizatorii unei reţele de socializare au afirmat că în timp ce Pompei era distrus, bărbatul s-a decis să aibă un ultim act sexual cu sine.

Sursa: Twitter/Persian Rose

,,Acest bărbat a văzut cum întreaga sa lume este distrusă, aşa că s-a decis să aibă un ultim moment de plăcere înainte de eterninate. Este o legendă!” a afirmat un utilizator Twitter. 

Deşi părerile sunt împărţite, ar putea fi extrem de normal ca bărbatul să fi fost surpins de erupţie în timp ce se masturba sau că acesta a căzut astfel natural. Teoriile privind victimele din Pompei sugerează că acestea au fost ucise instant din cauza unui gaz fierbinte. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase