Home » Lumea digitală » ”Windows 12” este de 3 ori mai rapid decât 10, însă nu este creat de Microsoft

”Windows 12” este de 3 ori mai rapid decât 10, însă nu este creat de Microsoft

”Windows 12” este de 3 ori mai rapid decât 10, însă nu este creat de Microsoft
Publicat: 23.02.2020
Acest sistem de operare nu a fost dezvoltat de către Microsoft şi, în plus, are la bază Linux Lite 4.8.

În prezent, Windows 10 pare a fi proiectul în care Microsoft pare a-şi investi resursele, iar posibilitatea unui Windows 11 pare a fi îndepărtată. De la lansarea din 2015, Microsoft s-a confruntat cu mai multe valuri de critici legate de update-urile care rezolvau anumite probleme şi care au dus la apariţia unor noi probleme.

Un internaut a descoperit în cadrul unui târg de calculatoare ceea ce ar putea fi soluţia pentru problemele Windows 10: Windows 12. Conform persoanei care comercializa acest sistem de operare, acest „Windows 12” rulează de trei ori mai rapid în comparaţie cu Windows 10, nu este afectat de către update-urile neaşteptate şi este imun în faţa atacurilor informatice, notează Beta News.

În cazul în care sună prea bine pentru a fi adevărat, chiar e prea bine pentru a fi adevărat. În realitate, acest „Windows 12” este doar o versiune de Linux Lite 4.8 la care este adăugat un fundal de Windows 10. Dacă totuşi, unii dintre cititorii noştri sunt curioşi şi ar vrea să testeze acest sistem de operare, ei ar trebui să ştie că nu există un site de pe care să fie descărcată. Totuşi, acest sistem de operare poate fi instalat cu ajutorul unui DVD care costă 15 lire, la care, bănuim, se adaugă costurile de transport.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase