Home » Lumea digitală » ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă ”flip”

ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă ”flip”

ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă ”flip”
Publicat: 30.08.2020

ASUS a anunțat în mod oficial noile modele de smartphone-uri ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro.

Informațiile neoficiale despre acestea au tot apărut în ultimele câteva săptămâni, iar vestea bună este că unele așteptări au fost chiar întrecute. Telefoanele sunt în mare parte similare cu ceea ce sugerau leak-urile, însă acestea vin cu ecrane chiar mai performante decât ne așteptam. Desigur, cu specificații mai înalte vin și prețuri semnificativ mai mari.

ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro sunt două modele high-end cu ecran complet și cameră „flip”

Diferențele dintre cele două modele nu sunt tocmai evidente la o primă vedere. De fapt, acestea sunt foarte similare în design și capabilități. De exemplu, atât modelul ZenFone 7 standard, cât și fratele său ZenFone 7 Pro, folosesc ecrane AMOLED la 90 Hz, cu diagonală de 6,67” și rezoluție Full HD+ pe format 20:9 (2.400 x 1.080 pixeli). ASUS laudă acest display cu acuratețe aproape perfectă a culorilor (Delta E

Acesta este totodată și unul dintre puținele ecrane OLED de pe piață fără decupaje. Acest lucru este posibil datorită camerei principale de tip „flip”, care se rotește de pe spate pe față atunci când este necesar. Astfel, ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro ar putea avea din nou cea mai bună cameră frontală de pe piață, întrucât aceasta este totodată și cea principală. Modulele foto sunt de asemenea identice între cele două modele.

Citește continuarea pe Go4it!

Apple va rata lansarea iPhone din luna septembrie

Google amână lansarea Android 11 Beta. Anunțul făcut de dezvoltatori

Motorola a lansat fotoliul gonflabil care se asortează cu noul model de telefon Razr

Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase