Home » Lumea digitală » Tesla dezactivează prin internet Autopilot-ul de pe Model S

Tesla dezactivează prin internet Autopilot-ul de pe Model S

Tesla dezactivează prin internet Autopilot-ul de pe Model S
Publicat: 10.02.2020
Un nou proprietar de Tesla Model S, care a rămas fără funcţia Autopilot la scurt timp după achiziţie, pentru că „nu a plătit pentru ea”, deşi era activă în momentul achiziţiei.

Maşinile Tesla sunt unele dintre cele mai sofisticate de pe piaţă la capitolul tehnologie, funcţionând mai degrabă precum un computer pe roţi decât precum o maşină tradiţională. Faptul că maşina este în permanenţă conectată la internet asigură actualizări software rapide care pot rezolva probleme sau îmbunătăţi performanţa maşinii şi adăuga funcţii noi (recent a fost lansată o aplicaţie pentru redarea Netflix, de exemplu). Desigur, această conectivitate permanentă pare să fie şi motivul pentru care anumite funcţii pot fi dezactivate de la distanţă, aşa cum a păţit un nou proprietar de Tesla Model S, care a rămas fără funcţia Autopilot la scurt timp după achiziţie, pentru că „nu a plătit pentru ea”, deşi era activă în momentul achiziţiei.

Situaţia este însă puţin mai complicată de atât. Într-un articol publicat de Jalopnik, proprietarul maşinii, „Alec”, este explicat modul în care acesta a intrat în posesia maşinii. Model S-ul a fost iniţial scos la licitaţie de către Tesla, maşina fiind probabil una destinată test drive-ului. 

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase