Home » D:News » Echipa de fotbal din Wuhan, reprimită acasă după 104 zile de ”stat pe drumuri”

Echipa de fotbal din Wuhan, reprimită acasă după 104 zile de ”stat pe drumuri”

Echipa de fotbal din Wuhan, reprimită acasă după 104 zile de ”stat pe drumuri”
Publicat: 21.04.2020
Echipa Wuhan Zall, din campionatul Super League din China, a avut parte de o primire emoţionantă în momentul în care s-a întors acasă, în oraşul în care a izbucnit coronavirusul, după mai mult de trei luni, timp în care a stat departe de zona periculoasă.

Oraşul Wuhan a fost închis în luna ianuarie din cauza noului virus, iar formaţia Zall a stat departe de casă 104 zile.

În acest moment, Wuhan nu mai este considerat un oraş cu zonă de risc, iar formaţia Zall s-a întors, sâmbătă seară, şi a fost întâmpinată de sute de suporteri care i-au aşteptat pe jucători la gară.

Fotbalişitii, care purtau măşti, au venit cu un tren de mare viteză din Guangzhou, iar fanii i-au aşteptat cu flori şi bannere.

Echipa a primit trei zile libere, iar miercuri formaţia antrenată de spaniolul Jose Gonzalez va relua antrenamentele.

Formaţia Wuhan Zall a avut parte de trei luni intense, a început pregătirile pentru anul 2020 din Super League în zona de sud a oraşului Guangzhou, apoi, la finalul lunii ianuarie, echipa a călătorit spre Malaga, Spania, perioadă în care în Wuhan situaţia era gravă din cauza răspândirii de coronavirus. În martie, când virusul a izbucnit şi în Spania, clubul Zall a vrut să revină în China, acolo unde cazurile erau în scădere, dar oraşul era închis, astfel că echipa a petrecut o perioadă şi în Germania, unde a stat trei săptămâni în carantină.

Până să se întoarcă în Wuhan, echipa Zall a stat în cantonament, lângă Foshan, ca mai apoi să plece de la Guangzhou spre casă, potrivit Mediafax.     

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase