Home » Lumea digitală » Cum ne putem proteja confidenţialitatea pe WhatsApp

Cum ne putem proteja confidenţialitatea pe WhatsApp

Cum ne putem proteja confidenţialitatea pe WhatsApp
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 28.11.2021

Folosind aplicaţia WhatsApp, răspândim în jurul nostru un val de date personale adesea folosite împotriva noastră.

De la şeful hărţuitor sau prietenul insistent, toţi sunt interesaţi să ne ia urma. Iată unul dintre „trucurile”, pentru a-i putea ţine la distanţă pe oamenii curioşi folosind „Ultima accesare”.

Este o modalitate excelentă de a-i ţine la distanţă pe cei nepoftiţi, reuşind astfel să nu îi anunţăm ora celei mai recente accesări a aplicaţiei.

O funcţie care tocmai a apărut în versiunea beta WhatsApp

Pentru a face acest lucru, trebuie să intraţi în Setări, apoi apăsaţi Cont, Confidenţialitate şi, în sfârşit, Ultima accesare, potivit Mediafax.

Alegând „Nimeni”, ne ascundem de toată lumea când ne-am conectat ultima dată. Cu opţiunea „Contactele mele”, doar cei din agenda noastră pot avea acces la aceste informaţii, în timp ce „Toată lumea” face informaţiile „publice”.

O funcţie care tocmai a apărut în versiunea beta WhatsApp vă permite să „ascundeţi” doar anumite contacte, dar nu este încă disponibilă pentru toată lumea. Atenţie, însă: ascunzându-ne ultimul acces, nu îl vom putea vedea nici noi pe cel al celorlalţi.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase