Home » D:News » Proprietara unei case, forțată de autorități să schimbe culoarea ușii de la intrare

Proprietara unei case, forțată de autorități să schimbe culoarea ușii de la intrare

Proprietara unei case, forțată de autorități să schimbe culoarea ușii de la intrare
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 20.04.2023

Proprietara unei case din orașul scoțian Edinburgh a fost forțată de autoritățile locale să schimbe culoarea roz a ușii de la intrare. Femeia a vopsit ușa, dar se declară „tristă și dezamăgită”, potrivit BBC.

Miranda Dickson a fost obligată să-și schimbe culoarea ușii în urma unei plângeri anonime care a fost trimisă Consiliului orașului Edinburgh.

În 2021, ea a reabilitat casa cu trei etaje pe care a moștenit-o de la părinți. Ulterior, autoritatea locală a decis că ușa roz nu era „în conformitate cu caracterul istoric” al clădirii.

Amenințată cu o amendă de 20.000 de lire sterline

Femeia a fost amenințată cu o amendă de 20.000 de lire sterline dacă nu se conformează.

Până la urmă, Dickson a vopsit ușa în verde și susține că operațiunea a costat-o 500 de lire sterline. De asemenea, femeia s-a declarat șocaată de agitația pe care ușa ei roz a provocat-o în comunitate.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase