Home » Cultură » Fermierul ghinionist ucis de „cel mai răbdător glonț din lume”

Fermierul ghinionist ucis de „cel mai răbdător glonț din lume”

Fermierul ghinionist ucis de „cel mai răbdător glonț din lume”
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13.06.2023

Atunci când un glonț a trecut pe lângă Henry Ziegland, și l-a lăsat doar cu o zgârietură pe față înainte de a ajunge într-un copac, el s-a simțit, cu siguranță, cel mai norocos om din lume.

Era anul 1893 atunci când acest fermier din Texas se despărțise de curând de iubita lui, Maysie, care nu primise deloc bine vestea.

El i-a recunoscut că a fost infidel în relație, însă tânăra a simțit că nu poate trăi fără iubitul ei, iar din cauza disperării, și-a luat viața.

Totul a început cu o poveste de dragoste

Fratele lui Maysie l-a învinovățit pe Henry pentru moartea surorii lui și a decis să se răzbune, potrivit Mirror.

Bărbatul s-a îndreptat cu pușca spre casa fostului cumnat din Honey Grove și l-a împușcat, înainte de a se sinucide, la rândul lui. Cu toate astea, glonțul care ar fi trebuit să fie letal pentru Henry a ratat ținta și a rămas înfipt într-un copac.

Efectul asupra bărbatului avea să vină 20 de ani mai târziu.

„Cel mai răbdător glonț din lume”

Chiar dacă Henry, rănit doar puțin la obraz, a supraviețuit în mod miraculos, soarta avea alte planuri. El și-a continuat viața, s-a căsătorit și a avut un copil. Într-una din zile, Henry a mers cu fiul lui la tăiat de lemne, însă s-a lovit de un buștean care refuza să se lase doborât la pământ. Deloc descurajat, lui Henry i-a venit ideea să plaseze dinamită în interiorul bușteanului și să îl arunce în aer – metodă frecvent folosită la acea vreme.

După ce Henry și fiul său s-au plasat la 45 metri distanță de copac, acesta a explodat. Din păcate pentru Henry, copacul s-a dovedit a fi exact cel în care era înfipt glonțul care i-a fost destinat acum 20 de ani. În timpul exploziei, glonțul a fost desprins și a sărit direct în tâmpla bărbatului, care a murit pe loc, chiar sub ochii fiului. Presa a relatat povestea, menționând despre „cel mai răbdător glonț din lume!”.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Povestea bărbatului care a rămas blocat în nori timp de 40 de minute. Cum a scăpat?

Sindromul rar care te face să crezi că trăiești în reluare. „Fiecare zi se repetă… nimic nu este nou”

Avionul care a zburat de unul singur cu toți pasagerii de la bord cel mai probabil morți

„Omul Altamura”, scheletul găsit complet solidificat într-o peșteră din Italia

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase