Home » D:News » Scandal de proporții după ce unui bărbat în scaun cu rotile nu i-a fost permis să intre într-un restaurant

Scandal de proporții după ce unui bărbat în scaun cu rotile nu i-a fost permis să intre într-un restaurant

Scandal de proporții după ce unui bărbat în scaun cu rotile nu i-a fost permis să intre într-un restaurant
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 31.03.2024

Scandal în Nigeria după ce unui om în scaun cu rotile i s-a interzis accesul într-un restaurant. Acesta a relatat pe rețelele de socializare că i s-a cerut să plece dintr-un restaurant KFC. Reprezentanții companiei au prezentat scuze.

Incidentul a avut loc pe aeroportul din Lagos. Adebola Daniel, fiul unui fost guvernator nigerian, a anunțat pe X că i s-a ordonat să părăsească restaurantul de pe aeroport din cauza scaunului cu rotile, potrivit BBC.

Angajații au susținut că în interior nu sunt permise scaune cu rotile și i-au refuzat accesul în ciuda rugăminților soției și fraților victimei. Aceasta a catalogat incidentul drept „cel mai rău tip de umilire publică” pe care a experimentat-o vreodată.

„Cel mai rău tip de umilire publică”

Dezvăluirea a stârnit ample dezbateri în Nigeria. De asemenea, Autoritatea Federală pentru Aeroporturi din Nigeria (FAAN) a decis să închidă restaurantul de pe aeroport.

Reprezentanții filialei nigeriene a companiei au prezentat scuze publice și au anunțat că își vor instrui angajații pentru astfel de situații.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase