Home » Advertorial » Ghidul femeilor – negru clasic sau pasteluri originale?

Ghidul femeilor – negru clasic sau pasteluri originale?

Ghidul femeilor – negru clasic sau pasteluri originale?
Ce modele de bocanci sau cizme vor atrage atenția în acest an?
Publicat: 04.03.2022

Încălțămintea la modă pentru acest an este reprezentată în special de modele care nu pot fi ignorate – în culori originale, cu decorațiuni și într-o formă neobișnuită. Există însă și unele modele de cizme sau bocanci clasici sau chiar unele modele care au revenit în tendințe din anii trecuți. Verifică în continuare ce tipuri de botine sau bocanci damă domină în acest an.

Ce modele de bocanci sau cizme vor atrage atenția în acest an?

În 2022, bocancii sunt printre cele mai universale propuneri pentru acest sezon. Acest tip de încălțăminte poate fi purtat aproape tot timpul anului – arată grozav atât cu fuste și rochii aerisite, dar și cu o haină de tranziție. De aceea, modelele perfecte sunt bocancii damă, care au apărut adesea pe podiumurile designerilor celebre în colecțiile lor pentru anul 2022. În acest sezon strălucesc de  decorațiuni și culori, atât negre, cât și pastelate iar cu ajutorul lor vei reuși să creezi ținute la modă pentru primăvara acestui an.

Ce culori sunt la modă în materie de încălțăminte?

Dacă ești în căutarea unor pantofi care să supraviețuiască și celei mai capricioase vremi de toamnă și iarnă, merită să alegi bocanci decenți din piele de bună calitate. Datorită acestui lucru, vei fi sigură că te vor servi mult mai mult timp, deoarece sunt o investiție profitabilă de ani de zile.

Cele mai populare, însă, sunt modelele de bocanci negri. În primul rând, pentru că sunt ușor de asortat. Se potrivesc aproape oricăror ținute. Vor arăta grozav atât cu blugi, cât și cu o rochie și o haină tricotată. De asemenea, poți alege să porți bocanci negri la job, atâta timp cât nu sunt prea decorativi și masivi.

Dar, atunci când vrei să adaugi o notă de culoare ținutei tale, bocancii de damă pastelați sunt ceea ce ai nevoie. Poți alege mov pal, albastru sau roz deschis, galben moale, verde și multe altele, doar pentru a-ți duce ținuta la următorul nivel.

Ce modele de bocanci trebuie să ai neapărat?

Bocancii negri, așa cum vei găsi pe https://www.epantofi.ro/dama/cizme-si-altele.html, sunt un clasic care nu se demodează niciodată, căci sunt supuși unor reinterpretări continue de către casele de lux și cele mai la modă branduri pentru a le adapta la tendințele sezonului. Modelele plate fără toc sunt cu adevărat un must-have și sunt ușor de combinat cu look-urile casual de zi cu blugi, dar si cu cele cu fuste stil bon ton sub genunchi.

Bocancii bej concurează fără milă cu modelele negre, chiar și în nuanțe de camel, coniac sau maro ciocolată. Fashionistele îi combină mai des cu look-uri bon ton, precum cele cu fuste plisate și pulovere cu detalii de bijuterii, dar arată cel mai bine cu pantaloni și trenciuri negre, paltoane evazate în culori pastelate și blugi lejeri.

Bocancii de damă sunt un tip de încălțăminte extrem de versatil datorită designului lor. Cele mai clasice modele sunt cele din piele neagră sau camel: un adevărat must have pentru orice look. Dar dacă în schimb te concentrezi pe un model mai original, alege numeroasele culori pastelate, modele abstracte sau florale sau mici detalii de stil.

Bocancii de damă se vor dovedi potriviți nu numai în sezonul de toamnă/ iarnă, ci și primăvara și vara! Pielea este o investiție de ani de zile și funcționează bine chiar și în condiții meteorologice dificile. Aceste modele sunt un răsfăț nu doar pentru fanii rock, pentru că de câteva sezoane îi poți purta cu rochii și fuste. Iar modelele în culori pastelate sunt extrem de feminini si glamour!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase