Home » Advertorial » Învață cum să porți adidași pentru orice ocazie

Învață cum să porți adidași pentru orice ocazie

Publicat: 06.02.2023
Învață cum să porți adidași pentru orice ocazie
Sursa foto: Shridhar Gupta via Unsplash

Completarea perfectă a fiecărei ținute este, fără îndoială, încălțămintea. Pe piață puteți găsi o mulțime de varietăți când vine vorba de încălțări. Acestea ar trebui să meargă întotdeauna mână în mână cu stilul pe care doriți să îl reflectați. Atât în ceea ce privește culorile, cât și în ceea ce privește forma pantofului. Deși există modele funcționale care arată bine cu diferite ținute, ceea ce trebuie să faci este să stabilești prioritățile în funcție de nevoile tale. Cea mai versatilă încălțăminte este reprezentată, însă, de adidași, care sunt de o mulțime de tipuri diferite.

Adidași pentru sală

Se caracterizează printr-o talpă netedă, aderentă, care previne alunecarea. Confortul și ușurința sunt un plus.

Este important să rețineți că nu toți adidașii pentru sală se mulează pe imperfecțiunile piciorului dumneavoastră. De aceea, ar trebui să vă uitați la materialul de fabricație fără a neglija problema stilului.

Adidași de alergare

Acest tip de adidași este unul dintre cele mai populare în rândul tinerilor. Designul simplu și confortul este una dintre bunătățile pe care vi le oferă. Gama de culori ar trebui să fie considerată un punct important atunci când se face o alegere. Spre deosebire de adidașii de sală, adidașii de alergare pot fi mai funcționali.

Adidași de skateboarding sau de sport urban

Aceștia sunt ideali pentru practicarea acestui tip de sport extrem. Acești adidași sunt realizați dintr-o combinație de materiale sintetice și naturale care, cu ajutorul tehnologiei, facilitează utilizarea skateboard-ului.

Deși sporturile extreme nu se limitează la skateboarding, acestea sunt, de obicei, cei mai utilizați și oferă cea mai mare versatilitate în ceea ce privește combinațiile.

Adidași clasici

Toate mărcile recunoscute la nivel mondial au un model clasic care le caracterizează. Aceștia sunt ușor de identificat cu puțină cercetare. Pentru a simplifica lucrurile, putem numi Adidas Superstar 80s, ca un exemplu clar de modele clasice. Sunt unul dintre cele mai populare modele în zilele noastre și îi puteți adapta la diferitele stiluri vestimentare care sunt în trend.

Învață cum să porți adidași pentru orice ocazie

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, există multe detalii de care trebuie să se țină cont atunci când vă completați ținuta. Fie că este vorba de un stil cool sau de un look mai casual, există modele de adidași care te pot face să arăți minunat. Este doar o chestiune de analiză a nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Combină-i în viața de zi cu zi

Multe persoane au anumite probleme atunci când vine vorba de a-și completa look-ul de zi cu zi cu o pereche de adidași pentru bărbați sau adidași damă. Urmați aceste sfaturi pentru a putea face acest lucru fără bătăi de cap.

Purtați culoarea potrivită. Totul depinde de tipul de haine pe care le purtați. Dacă ținuta ta este predominant colorată sau cu modele, nu ar trebui să porți adidași de sport în tonuri puternice. În caz contrar, riști să supraîncarci stilul. Pentru activitățile de peste zi, pentru a merge la mall sau pur și simplu pentru a te plimba prin oraș, îți recomandăm adidași confortabili în culori de bază. De exemplu, alb-negru.

Analizați stilul ținutei. Acesta este un punct important atunci când vine vorba de completarea stilului tău. Dacă purtați pantaloni scurți și fuste, în cazul femeilor, vă recomandăm adidași de alergare sau de sală. Acest lucru vă va permite să arătați mai confortabil și mai elegant. Dacă purtați blugi, clasicii sunt cea mai bună opțiune.

Urmăriți condițiile meteorologice. Ar trebui să țineți cont întotdeauna de vreme înainte de a alege adidașii pentru garderoba dumneavoastră. Dacă este foarte umed, ar trebui să purtați adidași confortabili care să vă permită să vă răcoriți picioarele. În caz de vreme ploioasă, adidașii de sport pot funcționa perfect. Aceștia vă vor menține picioarele răcoroase și uscate.

Află cum să porți adidași seara cu aceste sfaturi simple.

Femei

Să porți un blazer cu blugi și o pereche de adidași damă sport clasici este look-ul perfect pentru o plimbare de seară. Dar dacă doriți să fiți puțin mai aventuroasă, ar trebui să luați în considerare purtarea unei fuste sau a unei rochii cu o pereche de adidași de damă de sport de interior. Fără îndoială că veți atrage multe priviri.

Pantalonii drepți și o bluză îndrăzneață pot arăta bine cu tocuri. Dar inovarea cu încălțămintea pentru sporturi extreme vă poate oferi atingerea tinerească și confortabilă pe care o căutați. Datorită ușurinței și simplității modelelor. Nu ar trebui să vă fie teamă să încercați noi stiluri și combinații, toate tendințele arată în această direcție.

Bărbați

În cazul bărbaților, opțiunile de combinație sunt puțin mai reduse. Dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă. Așa cum am spus deja, totul depinde de tipul de ținută pe care decideți să o purtați și de nevoile dumneavoastră.

Dacă vei purta blugi și o cămașă în carouri, ar fi ideal să porți adidași bărbați de interior, deoarece asemănarea lor cu încălțămintea casual vă vor face să arătați foarte bine. Ar trebui să țineți cont întotdeauna de faptul că culorile trebuie să fie închise. Acest lucru va oferi seriozitatea, dar în același timp eleganță, pe care o căutați la ocazii speciale.

Dacă veți purta tricouri din bumbac imprimat cu o pereche de pantaloni skinny, ar fi ideal să creați un contrast de culori. Evitați utilizarea culorilor vii, care pot fi contraproductive și nepotrivite. Recomandăm utilizarea culorilor de bază, alb, bej și negru pentru adidași bărbați.

Alege adidașii potriviți pentru stilul tău

Cel mai important lucru înainte de a face o alegere este să definești stilul pe care îl vei purta atât pentru zi, cât și pentru noapte. Acest lucru este foarte ușor dacă ești atentă și alegi ținuta pe care vrei să o porți. Nu uitați că există o mare varietate de modele sportive de adidași atât de bărbați, cât și de damă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase