Home » Cultură » Adevăraţii oameni GREU DE UCIS. Unii au supravieţuit atunci când nimeni nu le-ar fi dat nicio şansă, alţii şi-au pus în dificultate ucigaşii – GALERIE FOTO

Adevăraţii oameni GREU DE UCIS. Unii au supravieţuit atunci când nimeni nu le-ar fi dat nicio şansă, alţii şi-au pus în dificultate ucigaşii – GALERIE FOTO

Publicat: 24.06.2015
Cu toţii murim. Unii oameni sunt însă pur şi simplu greu de ucis. Fie norocul îi salvează de la moarte sigură, fie părăsesc această lume doar după ce îşi pun ucigaşii în mare dificultate.

Iată câteva exemple de oameni care s-au dovedit a fi greu de ucis de-a lungul istoriei.

1. Gabriel Garcia Moreno

Moreno a fost preşedintele Ecuadorului la mijlocul secolului 19. El a fost atacat de asasini înarmaţi cu macete atunci când părăsea catedrala Quito. În ciuda faptului că asasinii şi-au înfipt macetele în gâtul, capul şi chiar până în creierul preşedintelui şi i-au tăiat braţul stâng şi mâna dreaptă, Moreno a rămas în continuare în picioare.

FOTO: Wikipedia    FOTO: Wikipedia

14 leziuni şi 6 gloanţe mai târziu, Moreno a căzut la pământ. Înainte să îşi dea ultima suflare preşedintele a scris cu propriul său sânge în ţărână următorul mesaj: „Dumnezeu nu moare”.

2. Bahia Bakari

Bahia Bakari avea 13 ani atunci când a fost la un pas de moarte. Ea călătorea cu avionul şi îşi ţinea fruntea aşezată de geamul aflat lângă locul său din aeronavă. Avionul s-a prăbuşit în mare, iar în momentele de panică de după accident, Bakari a crezut că a ieşit prin geam şi a căzut din avion, în timp ce acesta şi-a continuat drumul.

FOTO: nydailynews.com    FOTO: nydailynews.com

Ea s-a ţinut de resturi de fuselaj timp de 13 ore până când la locul accidentului a ajuns o echipă de salvare. Bahia Bakari a fost singurul supravieţuitor.

3. Betty Lou Oliver

Oliver era operator de lifturi în Clărirea Empire State. În 1945, un avion s-a prăbuşit peste clărire chiar la un etaj mai sus de liftul său. Femeia a suferit mai multe arsuri şi a avut câteva oase rupte.

FOTO: survivor-story.com    FOTO: survivor-story.com

Salvatorii au urcat-o în lift pentru a-i oiferi îngrijiri medicale, dar cablurile acestuia au cedat şi femeia a căzut în gol 22,5 metri.

Betty Lou Oliver a supravieţuit şi s-a întors la muncă, la acelaşi lift, cinci luni mai târziu.

4. Beck Weathers

Bărbatul a fost lăsat în urmă pe Everest, iar apoi a fost prins în mijlocul unui viscol puternic. Salvatorii care l-au găsit au crezut că nu mai poate fi salvat şi l-au părăsit, din nou, pe munte.

FOTO: imgur.com    FOTO: imgur.com

Weathers a reuşit să îşi găsească drumul înapoi la tabără singur, plin de degerături şi orb.  El şi-a pierdut nasul şi o parte din braţ din cauza degetăturilor şi a devenit, ulterior, speaker motivaţional.

5. Piratul Barbă Neagră

Barbă Neagră a reuşit să ajungă la bordul navei care îl urmărea pentru a-l captura şi aproape că a retezat degetele căpitanului. Acesta şi-a rupt sabia în Barbă Neagră, în timp ce se luptau, dar piratul nu s-a lăsat bătut.

FOTO: Wikipedia    FOTO: Wikipedia

El a fost înjunghiat de 20 de ori, împuşcat de cinci ori şi decapitat pentru a fi ucis.

Sursă: Cracked

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase