Home » Cultură » 5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei

5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei

5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei
Publicat: 09.12.2016
Fundaţia Calea Victoriei invită publicul să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă la Târgul de Crăciun 2016. Organizatorii prezintă cinci tipuri de cadouri pentru cinci tipuri de prieteni: Artistul, Prietena Chic, Intelectualul, Mondenul şi Empaticul.

„Vino în 16 şi 17 decembrie la noi acasă, în Popa Soare 40, la Târgul de Crăciun, să te bucuri de reducerea de 15% pentru cursurile şi evenimentele din luna ianuarie 2017. Îţi poţi face o bucurie sau poţi găsi un cadou original pentru cei dragi. Pe lângă cursuri şi vouchere cadou, vei găsi artizani şi creatori de bijuterii, dulciuri, genţi şi accesorii, aranjamente de Crăciun, jucării şi multe alte produse unicat din care să alegi.”, îndeamnă reprezentanţii Fundaţiei Calea Victoriei.

Iată câteva idei de cadouri pentru cinci tipuri de prieteni:

1 Artistul – Dacă ai un prieten care cochetează cu pictura, avem cursurile potrivite pentru el: „Cursul de Desen”, din 9 Ianuarie, Atelierul de grafică şi gravură, din 11 ianuarie sau „Atelier de pictură şi creativitate”, din 14 ianuarie.

S-ar putea să-i placă şi ilustraţiile cu mesaje sau personaje vesele, decoraţiunile din lavandă şi globurile colorate pe care le vei găsi la târg.

2 Prietena Chic – Prietena ta interesată de fashion şi design se va bucura de un voucher la unul dintre cursurile: „Curs practic de machiaj”, din 6 ianuarie, „Curs practic de design interior”, din 6 ianuarie sau „Atelier de stil vestimentar feminin”, din 11 ianuarie.

O poţi îmbia şi cu parfumuri artizanale, cosmetice bio şi bijuterii din porţelan pictat manual, cu perle, pietre semipreţioase sau din mătase delicată.

3 Intelectualul – Avem câteva propuneri şi pentru prietenul care citeşte şi în vacanţe: Introducere în istoria religiilor, din 10 ianuarie, „Curs de istoria artei: Antichitate, Renaştere şi Modernitate”, din 12 ianuarie sau Cele mai frumoase romane englezeşti, din 23 ianuarie .

Cu siguranţă îl vei surprinde oferindu-i carneţele cu motive tradiţionale unde să îşi noteze gândurile sau una dintre cărţile şi revistele de la târg.

4 Mondenul – Prietenul tău mereu plin de viaţă şi în centrul atenţiei s-ar simţi în largul lui la: „Atelierul de dicţie şi de vorbire”, din 9 ianuarie, „Atelierul de dezvoltare personală prin teatru”, din 9 ianuarie sau „Atelierul de vorbire în public – secretele unei prezentări de succes:, din 19 Ianuarie.

De sărbători, energizează-l cu dulciuri homemade şi dulceţuri delicioase şi oferă-i cadou accesorii trendy care-l vor scoate în evidenţă.

5 Empaticul – Înclinat spre psihologie şi comunicare, lui o să-i placă: „Atelierul de inteligenţă emotională”, din 13 ianuarie, Atelierul „Cum să ne controlăm gândurile?”, din 20 ianuarie sau cel de „Mindfulness: Introducere în arta de a trăi conştient”, din 25 Ianuarie.

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe din 2007 cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Misiunea instituţiei este să inspire tinerii şi adulţii prin arte şi ştiinţe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase