Home » Cultură » Cine ar putea apărea în filmul „Star Wars: Episode IX”. Surpriza pregătită de producători

Cine ar putea apărea în filmul „Star Wars: Episode IX”. Surpriza pregătită de producători

Cine ar putea apărea în filmul „Star Wars: Episode IX”. Surpriza pregătită de producători
Publicat: 11.04.2017
Regretata actriţă Carrie Fisher,care a murit în decembrie 2016,cunoscută pentru rolul Prinţesei Leia din saga SF "Star Wars",ar putea fi inclusă din nou în rolul său iconic,în filmul "Star Wars:Episode IX",prin intermediul unor secvenţe video filmate în trecut,a sugerat fratele acesteia,Todd Fisher.

Cunoscută actriţă de la Hollywood a interpretat rolul Prinţesei Leia în celebra franciză SF, şi deşi reprezentanţii Disney au confirmat că nu vor utiliza imagini generate de computer (CGI) pentru a o aduce la viaţă în cel de-l patrulea film al seriei, fratele actriţei, Todd Fisher, a sugerat că există şanse ca studioul să utilizeze scene video mai vechi al actriţei, notează Gandul.

Astfel, „Star Wars: The Last Jedi” s-ar putea să nu fie ultimul film în care îşi face apariţia Leia Organa.

Preşedintele executiv al Disney, Bob Iger, a declarat că moartea lui Carrie Fisher din decembrie 2016 nu a afectat cel de-al VIII-lea film al seriei, iar reprezentanţii Lucasfilm au spus că nu au planuri să o recreeze digital pe Fisher în rolul lui Leia.

Todd Fisher împreună cu Billie Lourd, fiica lui Carrie, au acordat Disnery permisiunea de a utiliza o filmare mai veche cu actriţa pentru episodul IX din Star Wars. Acesta a declarat: “Ne întrebam amândoi, ‘Cum o extragi din filmarea respectivă?’Iar răspunsul a fost: nu e necesar…cred că moştenirea trebuie să continue.”

Potrivit lui Todd Fisher, Disney ar dori să o includă pe Leia în episodul IX, care se va lansa în 2019. Dacă planurile se vor adeveri, nu se cunoaşte deocamdată proporţia în care vor fi utilizate scenele mai vechi cu Fisher, ce vor fi incluse în viitorul film regizat de Colin Trevorrow.

Vestea vine după ce Disney şi Lucasfilm au asigurat fanii în luna ianuarie că nu au planuri de a „recrea digital” personajul Prinţesei Leia pentru viitorul film din saga „Star Wars”.

Casele de producţie au declarat într-un comunicat: ”Dorim să ne asigurăm fanii că Lucasfilm nu plănuieşte să recreeze digital rolul lui Carrie Fisher ca Prinţesă sau ca generalul Leia Organa.

”Carrie Fisher a făcut şi va face mereu parte a familiei Lucasfilm. Ea a fost prinţesa, generalul şi cel mai important, prietenul nostru. Suferim în continuare în urma pierderii ei. Îi preţuim amintirea şi moştenirea sa în rolul Prinţesei Leia, şi ne vom strădui mereu să onorăm tot ceea ce a oferit aceasta pentru Star Wars.”

Carrie şi alter-ego-ul său vor putea fi văzute în continuare în viitorul ‘Star Wars: The Last Jedi’, în regia lui Rian Johnson, ce va fi lansat în decembrie 2017, pentru că scenele sale au fost deja finalizate înainte de moartea acesteia.

Carrie Fisher era fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. Ea a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord.

Franciza „Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you” („Forţa fie cu tine”) au intrat în cultura populară mondială.

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Decizia luată de regizorii Star Wars

George Lucas, creatorul seriei Star Wars, îşi construieşte din fondurile proprii un muzeu de 1 miliard de dolari

Pisica ”Star Wars” face ravagii pe Internet

Carrie Fisher a finalizat filmările pentru următorul film „Star Wars” înainte de a muri

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase