Home » Cultură » Animaţie specială cu Winnie de Pluş pentru cel mai nou membru al casei regale a Marii Britanii – VIDEO

Animaţie specială cu Winnie de Pluş pentru cel mai nou membru al casei regale a Marii Britanii – VIDEO

Animaţie specială cu Winnie de Pluş pentru cel mai nou membru al casei regale a Marii Britanii – VIDEO
Publicat: 17.05.2019
Compania americană Disney a realizat o animaţie specială cu ursul Winnie de Pluş, care celebrează naşterea fiului ducilor de Sussex, relatează telegraph.co.uk, citat de Mediafax.

Clipul a fost realizat prin desene manuale şi are o durată de 25 de secunde.

În cadrul animaţiei, Winnie de Pluş este surprins cum merge prin ţinutul fictiv Pădurea de 100 de Acri cu o carte în mână. El ajunge apoi la reşedinţa ducilor de Sussex, cărora le oferă lucrarea. La sfârşit, ducesa Meghan este surprinsă citind, în timp ce prinţul Harry se află alături de ea.

Anterior, ducesa de Sussex a afirmat că lucrarea „The Tao of Pooh” – o carte care explică taoismul prin intermediul celebrului urs şi a altor personaje create de autorul britanic A.A.Milne – este una dintre cărţile sale favorite cu Winnie de Pluş.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor. Ulterior, ducii de Sussex au publicat o fotografie cu fiul lor pe reţeaua de socializare online Instagram. Fotografia a fost postată cu ocazia Zilei Mamei, o sărbătoare celebrată în ţări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Africa de Sud şi Noua Zeelandă.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase