Home » Cultură » Nicole Kidman va produce serialul ”Crime Farm”, o poveste de dragoste psiho-sexuală

Nicole Kidman va produce serialul ”Crime Farm”, o poveste de dragoste psiho-sexuală

Nicole Kidman va produce serialul ”Crime Farm”, o poveste de dragoste psiho-sexuală
Publicat: 11.07.2019
Nicole Kidman va fi producător executiv pentru serialul ”Crime Farm” pentru WarnerMedia, anunţă Variety.

Producţia “Crime Farm” este descrisă ca o poveste de dragoste psiho-sexuală concentrată asupra Selmei şi lui Richard Eikelenboom, experţi criminalişti a căror căsnicie este marcată de investigaţii în lumea criminală.

Un caz ieşit din comun le pune la încercare relaţia şi înţelegerile pe care este aceasta construită.

Janine Sherman Barrois, care a gestionat producţia TNT “Claws”, va scrie scenariul şi i se va alătura lui Kindman în calitate de producător executiv.

Kidman a mai apărut în calitate de producător şi pentru serialul ”The Undoing”, care va fi difuzat de HBO, dar şi pentru producţii ca “Nine Perfect Strangers”, pentru Hulu, sau seria “The Expatriates”, realizată pentru Amazon.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul „Pe viaţăşi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat apreciereacriticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „Portretul uneidoamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman ajucat în filme cu buget mare, precum „Pacificatorul” (1997),alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comediiromantice, precum „Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături deSandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în „Cu ochii larg închişi”,în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolulcurtezanei din musicalul „Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul deAur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şipremiul Oscar pentru rolul din filmul „Orele” (2002).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase