Home » Cultură » ”The Irishman”, noul film al lui Martin Scorsese, va avea premiera internaţională la Londra

”The Irishman”, noul film al lui Martin Scorsese, va avea premiera internaţională la Londra

”The Irishman”, noul film al lui Martin Scorsese, va avea premiera internaţională la Londra
Publicat: 06.08.2019
Noul film al lui Martin Scorsese, ”The Irishman”, va avea premiera internaţională la Festivalul de Film de la Londra, prima proiecţie din afara Statelor Unite fiind programată în capitala britanică la jumătatea lunii octombrie, anunţă platforma Deadline.

Regizorul şi vedetele din distribuţie sunt aşteptate la premiera londoneză, care va avea loc la două săptămâni de la proiecţia programată la New York Film Festival.

Pelicula biografică îi are în distribuţie pe Robert De Niro ca Frank „The Irishman” Sheeran, un lider sindical şi preupus criminal plătit pentru familia criminală Bufalino, şi Al Pacino în rolul lui Jimmy Hoffa.

Programul complet al festivalului va fi anunţat pe 29 august, deocamdată se cunosc doar proiecţiipe programate în deschiderea şi în închiderea manifestării.

”The Personal History Of David Copperfield” este filmul care va deschide festivalul , pe 2 octombrie.

Pelicula regizată de Martin Scorsese, care îi are în rolurile principale pe Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, va rula în închiderea ediţiei BFI London Film Festival, pe 13 octombrie.

Primele imagini din filmul produs de Netflix oferă publicului ocazia de a-şi face o impresie în legătură cu noile tehnologii de ”întinerire digitală”.

Atât Robert De Niro, care acum are 75 de ani, cât şi Al Pacino, la 79 de ani, apar în film interpretând personaje la diferite vârste. Realizatorii au folosit atât machiaj cât şi efecte speciale, întinerirea digitală fiind semnată de compania Lucasfilm Industrial Light & Magic.

În ”The Irishman” mai joacă Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Sebastian Maniscalco şi Harvey Keitel. Pelicula este o adaptare a volumului ”I Heard You Paint Houses”, de Charles Brandt, privind viaţa lui Sheeran şi legăturile lui cu familia Bufalino.

”The Irishman” a fost anunţat în 2008, va avea parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe şi pe Netflix. Premiera mondială este anunţată pentru 29 septembrie, la New York Film Festival, prima proiecţie în afara Statelor Unite fiind programată la Londra.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase