Home » Cultură » Animaţie şi K-pop, premierele celei de-a doua săptămâni din august aduc în cinematografe

Animaţie şi K-pop, premierele celei de-a doua săptămâni din august aduc în cinematografe

Animaţie şi K-pop, premierele celei de-a doua săptămâni din august aduc în cinematografe
Publicat: 10.08.2019
Premierele celei de-a doua săptămâni din august aduc în cinematografele româneşti continuarea unui film de succes de animaţie inspirat de un cunoscut joc video şi a treia peliculă din epopeea adolescenţilor vedetă din K-pop.

Premiera vedetă a finalului de săptămână este animaţia ”The Angry Birds Movie 2/ Angry Birds: Filmul 2”.

Este a doua peliculă bazată pe jocurile video de succes, după ce, în 2016, primul film inspirat de personajele animate a adunat peste 352 de milioane de dolari devenind al treilea succes inspirat de jocuri în cinematografe, după ”Warcraft” şi ”Detective Pikachu”. de data aceasta poveste e regizată de regizorul debutant Thurop Van Orman. Leonard (sau King Mudbeard), conducătorul porcuşorilor verzi vrea să se răzbune pe păsările nezburătoare după ce şi-a văzut devastat ţinutul de înaripatele care îşi căutau ouăle. Doar că rivalii se trezesc ameninţaţi deopotrivă şi trebuie să îşi pună pofta de răzbunare în cui.

A doua premieră o să fie mai greu de găsit în cinematografe. Dar e o poveste muzicală cu propriile ei vedetele. ”Bring The Soul: The Movie”, e a treia poveste a trupei BTS care ajunge în cinematografe. Coreenii J-Hope, Jeong-guk Jeon, Nam-Joon Kim, Seok-jin Kim, Tae-Hyung Kim, Ji-min Park şi Suga sunt eroii filmărilor din turneul mondial Love Yourself. Practic, este al treilea film pe care trupa vedetă din K-pop îl lansează în ultimul an, pentru că ”Burn the Stage” a ieşit în noiembrie 2018, iar ” Love Yourself” a ajuns pe ecrane în luna ianuarie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase