Home » Cultură » Descoperă Acum: Un robot slujeşte într-un templu. Elon Musk vrea bombardarea nucleară a Marte. Suplimentele cu Omega-3, ineficiente în diabetul de tip 2

Descoperă Acum: Un robot slujeşte într-un templu. Elon Musk vrea bombardarea nucleară a Marte. Suplimentele cu Omega-3, ineficiente în diabetul de tip 2

Publicat: 24.08.2019
Japonia continuă să fie înaintea multor ţări şi în privinţa religiei. În această ţară, un robot ţine slujbe într-un templu.

Chinezii folosesc şi ei roboţi în multe scopuri, iar ultimii creaţi au fost scoşi pe şosele, unde dirijează traficul rutier.

Miliardarul Elon Musk nu renunţă la planurile de colonizare a planetei Marte şi este convins că asta se poate realiza numai după bombardarea nucleară a planetei roşii.

Mulţi oameni folosesc telefonul pentru a se deconecta atunci când iau o pauză de la muncă, însă acest lucru nu le este benefic deloc.

Grăsimile Omega-3 au fost văzute drept „Sfântul Graal” în prevenirea şi tratarea multor afecţiuni. În ultimul an au apărut o serie de studii care au demontat însă beneficiile lor, iar cea mai recentă cercetare vizează diabetul de tip 2.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase