Home » Cultură » Daniel Craig, primul James Bond cu păr grizonant

Daniel Craig, primul James Bond cu păr grizonant

Daniel Craig, primul James Bond cu păr grizonant
Publicat: 16.12.2019
Actorul Daniel Craig va fi primul James Bond cu păr grizonant, în noul film al francizei de succes, "No Time To Die", care va ajunge pe marile ecrane pe 8 aprilie 2020.

În primul trailer al filmului, celebrul spion apare purtând şuviţe cărunte. Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, şi-a ascuns firele albe în celelalte filme ale francizei, dar se pare că producătorii au dorit ca acesta să pară puţin mai „matur” pentru ultima sa apariţie în rolul James Bond.

În lungmetrajul „Quantum Of Solace”, Daniel Craig şi-a decolorat părul pentru scenele din deşert, dar în turneul de promovare a peliculei a avut şuviţe mai întunecate. În „Spectre”, cel mai recent film Bond în care a jucat, lansat în 2015, părul lui Craig a avut mai multe nuanţe.

Anterior, Sean Connery a purtat o meşă pentru aventurile sale ca James Bond, Roger Moore şi-a vopsit părul mai închis, iar Pierce Brosnan şi-a acoperit zonele afectate de calviţie cu ajutorul machiajului.

Primul trailer oficial al viitorului film „James Bond” a fost lansat la începutul lunii decembrie. Secvenţele promit o ecranizare de-a dreptul spectaculoasă, presărată cu cascadoriile lui Bond.

Ultimul film din franciza 007 care îl va avea drept protagonist pe actorul Daniel Craig, „No Time To Die” este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga.

Actorul în vârstă de 51 de ani a apărut pentru prima dată în rolul lui James Bond în pelicula „Casino Royale”, din anul 2006. În 2008, a fost lansată pelicula „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace”. Au urmat filmele regizate de Sam Mendes care au obţinut cele mai mari încasări din toată franciza: „Skyfall”, din 2012, a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar filmul din 2015 „Spectre” – 880,7 milioane de dolari.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase