Home » Cultură » Aflată în izolare la domiciliu, Sharon Stone s-a apucat de pictat

Aflată în izolare la domiciliu, Sharon Stone s-a apucat de pictat

Aflată în izolare la domiciliu, Sharon Stone s-a apucat de pictat
Publicat: 26.03.2020
Actriţa Sharon Stone s-a apucat de pictat în timp ce se află în izolare la domiciliu, iar pentru primul tablou, vedeta din „Instinct primar” a ales să picteze un buchet de bujori. Sharon Stone şi-a rugat fanii să stea în casă pentru a ajuta la oprirea răspândirii COVID-19.

Vedetele îşi descoperă noi talente în autoizolare. De exemplu, Sharon Stone s-a apucat de pictat, iar prima operă de artă a actriţei o reprezintă un buchet de bujori.

Foarte mândră de primul ei tablou, vedeta din „Instinct primar” a împărtăşit totul cu fanii ei de pe Instagram, pe care i-a rugat să stea în casă pentru a ajuta la oprirea răspândirii coronavirusului.

„Am terminat tabloul. Sunt foarte fericită. Chiar mi-a ieşit ceva, lucru care mi se pare de remarcat. Aşa că … da, poţi face ceva ce nu ştiai că poţi face, cât timp staţi acasă şi vă plictisiţi. Eu am făcut o pictură. Este încercarea mea de a învăţa ceva nou. Sper că vă ocupaţi timpul cu ceva care vă face fericiţi şi sper că sunteţi bine şi în siguranţă . Multă dragoste!”, a spus actriţa.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase