Home » Cultură » Distracţie pe timp de izolare de la Spike Lee: scenariul unui film pe care nu l-a mai făcut. Îl puteţi citi

Distracţie pe timp de izolare de la Spike Lee: scenariul unui film pe care nu l-a mai făcut. Îl puteţi citi

Distracţie pe timp de izolare de la Spike Lee: scenariul unui film pe care nu l-a mai făcut. Îl puteţi citi
Publicat: 02.04.2020
Spike Lee a distribuit fanilor scenariul unui film pe care nu l-a mai făcut, ca să-i distreze în timp ce se află în izolare. Filmul urma să prezinte viaţa unui celebru jucător de baseball, Jackie Robinson.

Spike Lee s-a gândit să-şi distreze fanii publicând scenariul unui film pe care nu l-a mai realizat, o biografie a jucătorului de baseball Jackie Robinson, în care urma să joace Denzel Washington.

Regizorul american în vârstă de 63 de ani a explicat pe Instagram că această perioadă de izolare impusă de pandemia de coronavirus l-a făcut să se gândească la proiectele sale în timp ce stătea acasă, potrivit NME.

„Sper că sunteţi în siguranţă acasă. Cu toţii am avut mult timp să ne gândim la diverse, la viaţă, la ce s-a întâmplat, la ce nu s-a întâmplat. Şi am început să mă gândesc la un proiect de vis al meu. Am scris un scenariu pentru Jackie Robinson. Denzel mi-a spus că e prea bătrân (să îl joace pe Robinson, n.r.). Am scos acest scenariu din sertar şi am vrut să vi-l arăt”, a spus Lee, potrivit Mediafax.

Spike Lee le-a oferit fanilor un link unde pot citi scenariul de 159 de pagini datând din 1996.

„Nu vă faceţi griji dacă nu vă place sportul sau baseball-ul. Este o uimitoare poveste americană. Nu va fi niciodată realizată, dar am vrut să o împărtăşesc cu voi”, a mai spus regizorul, care şi-a salutat fanii cu „Să aveţi o duminică plăcută de aici din epicentrul corona, SUA-NY”.

New York este unul dintre oraşele cele mai afectate de pandemie din SUA.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase