Home » Cultură » Topul celor mai bogate vedete britanice, în vârstă de până la 30 de ani. Ed Sheeran, din nou pe primul loc

Topul celor mai bogate vedete britanice, în vârstă de până la 30 de ani. Ed Sheeran, din nou pe primul loc

Publicat: 14.05.2020
Topul celor mai bogate vedete britanice, în vârstă de până la 30 de ani. Ed Sheeran, din nou pe primul loc
Ed Sheeran
Ed Sheeran ocupă şi în 2020, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere de 226 de milioane euro, potrivit clasamentului întocmit de Sunday Times.

Ed Sheeran, care a luat o pauză de la concerte anul trecut, a susţinut din martie 2017 peste 250 de show-uri, la care au asistat mai mult de 7 milioane de fani, în turneul Divide. De altfel, acesta a devenit turneul cu cele mai mari încasări din istorie, cu 776,2 milioane de dolari.

Topul 5 al artiştilor britanici tineri este completat, la mare distanţă, de Harry Styles (71 de milioane de euro), Niall Horan (56,5 milioane de euro), Little Mix (54 de milioane de euro) şi Louis Tomlinson (50,8 milioane de euro).

Pe de altă parte, cântăreţul Paul McCartney şi compozitorul Andrew Lloyd Webber ocupă, la egalitate, primul loc în topul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică, întocmit de aceeaşi publicaţie. Averea fiecăruia dintre ei se ridică la 900 de milioane de euro.

O apariţie inedită în acest top este însă Rihanna, care, deşi originară din Barbados, s-a stabilit în Regatul Unit. Artista ocupă locul al treilea în top, cu o avere de 529 de milioane de euro, generată şi de succesul colaborării sale cu grupul de produse de lux LVMH, potrivit Mediafax.

„Turneele au rămas principala sursă de venit pentru artiştii din top care reuşesc să umple stadioane”, consideră Robert Watts, de la Sunday Times. „Dar pandemia a stricat planurile pentru concerte, deci ne aşteptăm ca averile multora dintre aceşti muzicieni să scadă în anul care vine”, a mai spus acesta, citat de Reuters.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase