Home » Cultură » Cine a fost cel mai bine plătit actor în ultimul an

Cine a fost cel mai bine plătit actor în ultimul an

Cine a fost cel mai bine plătit actor în ultimul an
Dwayne Johnson / Credit foto: Shutterstock
Publicat: 15.08.2020

Dwayne „the Rock” Johnson a fost desemnat cel mai bine plătit actor pentru al doilea an la rând, potrivit revistei Forbes.

Fostul luptător a câştigat 87,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, dintre aceştia, 23,5 milioane pentru thrillerul Red Notice, realizat de Netflix.

De asemenea, o mare parte din banii câştigaţi de el vin din linia sa de îmbrăcăminte fitness, Project Rock.

Potrivit Forbes, top 10 cei mai bine plătiţi actori în ultimul an au câştigat 545,5 milioane de dolari, peste un sfert din aceşti bani venind de la Netflix.

Cine sunt următorii în top

Ryan Reynolds, partenerul lui The Rock în Red Notice, ocupă poziţia secundă în top, cu 71,5 milioane de dolari. Dintre aceştia, 20 de milioane de dolari i-a primit pentru Red Notice, şi 20 de milioane de dolari pentru Six Underground, un alt film Netflix.

Pe locul trei pe listă s-a aflat actorul şi producătorul Mark Wahlberg, care a obţinut 58 milioane de dolari, în timp ce Ben Affleck a ocupat poziţia a patra şi Vin Diesel este al cincilea.

Actorul indian Akshay Kumar a fost singura vedetă Bollywood din top 10. El se situează pe locul şase cu câştiguri de 48,5 milioane de dolari.

Top 10 este completat de Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler şi Jackie Chan.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase