Home » Cultură » Mărturiile lui Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, despre lupta sa cu cancerul

Mărturiile lui Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, despre lupta sa cu cancerul

Mărturiile lui Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, despre lupta sa cu cancerul
Jeff Bridges / Credit foto: Shutterstock
Publicat: 02.11.2020

Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, dă detalii despre lupta sa cu cancerul. Îndrăgitul actor spune că se simte „recunoscător” pentru tot sprijinul primit de la fani de când a aflat că este bolnav.

Jeff Bridges a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el, în care apare într-o cămașă de spital, alături de o perfuzie.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați luat legătura cu mine în acest timp, mă simt bine când primesc toate urările și dragostea!”, a scris actorul pe Instagram. „Voi publica mai multe actualizări pe site-ul meu”, a adăugat acesta.

Pe site-ul său personal, Bridges a scris: „Această problemă cu cancerul aduce sentimente de recunoștință și dragoste de modă veche” și „Toată dragostea asta este contagioasă, ca un fel de virus pozitiv”.

Actorul a spus că își va împărtăși experiența pe site și i-a rugat pe fani să contribuie: „Încerc să creez, în parteneriat cu voi, o viață și o lume frumoase pentru noi toți”.

Jeff Bridges suferă de limfom

Faimos pentru rolul The Dude din „The Big Lebowski,” actorul Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunţat recent că suferă de limfom, un tip de cancer pentru care va începe tratamentul.

Jeff Bridges a fost nominalizat de şapte ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat în 2010 la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din Crazy Heart. În anul următor a fost din nou în cursă pentru performanţa sa în westernul True Grit, potrivit Mediafax.

Jeff Bridges a apărut recent în Bad Times la El Royale (2018) şi filma un serial TV pentru FX Channel, The Old Man, o adaptare a unui roman de spionaj în care joacă rolul unui agent CIA în retragere, care încearcă să scape de trecutul său.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase