Home » Cultură » Subiectul unui nou film: COVID-19 trece prin noi mutații și SUA rămâne în carantină până în 2024

Subiectul unui nou film: COVID-19 trece prin noi mutații și SUA rămâne în carantină până în 2024

Subiectul unui nou film: COVID-19 trece prin noi mutații și SUA rămâne în carantină până în 2024
Sursa foto: Songbird IMDB
Publicat: 04.11.2020

Regizorul Michael Bay, celebru pentru „Armageddon” și seria „Transformers”, a produs un film despre pandemia de coronavirus, numit „Songbird” (Pasărea cântătoare).

Noul film analizează actualul dezastru din 2020 și încearcă să arate ce s-ar întâmpla dacă am trăi în carantină până în anul 2024, anul în care are loc acțiunea. Unii critici de film au sugerat deja că acești patru ani ar fi o aluzie pentru încă un mandat de președinte al lui Donald Trump.

GALERIE FOTO

Trailer-ul prezintă un viitor sumbru care arată mai degrabă ca o distopie la care nimeni nu dorește, de fapt, să se gândească momentan. Iată și premisa: numărul deceselor a ajuns la 110 milioane, cauzate de COVID-23, un virus care a suferit mutații cu o rată de mortalitate extrem de ridicată.

„Romeo și Julieta, doar că sunt separați de o ușă și un virus”

Producătorii Simon Boyes și Adam Mason au scris rezumatul poveștii în timpul carantinei de anul acesta, după cum relatează Entertainment Weekly. Aparent, Mason a spus că filmul este o „idee nebunească” atunci când i-a prezentat-o producătorului de film Adam Goodman.

Totuși, nu este deloc surprinzător faptul că acțiunea se va concentra și pe o poveste de dragoste. „Romeo și Julieta, doar că sunt separați de o ușă și un virus”, a declarat Mason.

Potrivit comunicatului de presă, unul dintre protagoniști este un angajat esențial care are o formă rară de imunitate, interpretat de KJ Apa, celebru pentru rolul său din „Riverdale”.

Toate scenele au fost filmate în doar 17 zile

Producția filmului a început în iulie în Los Angeles, fiind prima peliculă produsă în oraș din luna martie, potrivit Entertainment Weekly. Măsurile stricte de siguranță au complicat filmările, echipele fiind limitate la doar 40 de membri. Totuși, totul a fost filmat în doar 17 zile, scrie Futurism.

„Deși filmul este despre pandemie și este plin de suspans, povestea este una despre speranță”, a spus Sofia Carson, care interpretează unul dintre rolurile principale din film.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Simptomele de Covid-19 se modifică. Un medic susține că boala ar putea fi cronică

Ipoteză surprinzătoare a specialiştilor în biologie. Cum a contraatacat COVID virusul gripal

Un om de știință rus s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19, pentru un experiment de imunitate

Un studiu a identificat cele 5 simptome care pot prezice o formă persistentă de COVID-19

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase