Home » Cultură » Filarmonica din Sibiu, prima din țară în care publicul se întoarce în sală, prin Zoom

Filarmonica din Sibiu, prima din țară în care publicul se întoarce în sală, prin Zoom

Filarmonica din Sibiu, prima din țară în care publicul se întoarce în sală, prin Zoom
Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu Facebook
Publicat: 10.12.2020

Prima filarmonică din țară în care se întoarce publicul este cea de la Sibiu, care va folosi o tehnologia Zoom, cu ajutorul căreia va readuce publicul în fața artiștilor.

La concertul de de joi, Filarmonica de Stat din Sibiu marchează reîntoarcerea publicului în Sala Thalia. Totul se va întâmpla virtual, cu ajutorul tehnoligiei, instituţia fiind astfel prima filarmonică din ţară care apelează la tehnologie pentru a readuce publicul în faţa artiştilor.

Oricine poate fi prezent în sală

„Orchestra Filarmonicii Sibiu – condusă de la pupitrul dirijoral de Cristian Lupeş – continuă seria de concerte live din cadrul Staţiunii Muzicale Brukenthal prin intermediul unui eveniment la care vedetele repertoriale sunt Enescu şi Copland. Pentru că despărţirea de public este prea lungă şi pentru că nu dorim să încheiem acest an fără să avem publicul în sală, alături de artişti, am apelat la tehnologie pentru a avea spectatorii alături de noi. Astfel, cu ajutorul aplicaţiei Zoom oricine poate fi prezent în sală, prin intermediul monitoarelor pe care le-am amplasat printre scaune”, spun reprezentanții Filarmonicii din Sibiu, potrivit Mediafax.

Concertul va putea fi urmărit gratuit

Concertul va fi transmis în direct din Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu şi va putea fi urmărit gratuit pe canalul de Youtube, pagina de Facebook şi prin aplicaţia Filarmonica Sibiu, joi, de la ora 19.00.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase