Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 30 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe miercuri, 30 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe miercuri, 30 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
A subestimat președintele rus puterea Vestului?
Publicat: 29.03.2022

General maiorul (R) dr. Virgil Ristea analizează, prin prisma experienței sale, cât de reale și de plauzibile sunt șansele unui acord de pace între Rusia și Ucraina. După tot ceea ce s-a spus și s-a trăit în această perioadă, este posibilă o întâlnire, față în față, între Putin și Zelenski?

Pe o scară de la unu la zece cât a pierdut și cât a câștigat Putin în decizia sa de a invada Ucraina? A subestimat președintele rus puterea Vestului?  Care vor fi, după războiul ruso-ucrainean, mecanismele de putere în Europa și în lume?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm