Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 21 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe joi, 21 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Mircea Lucescu este românul care a scris istorie în Ucraina
Publicat: 20.04.2022

Mircea Lucescu este românul care a scris istorie în Ucraina. Timp de 12 ani, a fost antrenor la Şahtior Donețk. Din 2020, o pregătește pe FC Dinamo Kiev. Cu 36 de trofee în palmares, “Il Luce” este a doilea cel mai decorat antrenor din fotbalul mondial, urmându-l pe Sir Alex Ferguson.

A cunoscut succesul în toate formele lui. Astăzi, cel mai mare vis al său este să vadă, din nou, Ucraina zâmbind. Susține însă ferm că sportul nu ar trebui să aibă de suferit din cauza războiului. Că sportul trebuie să unească, oricând și oricum.

Deși a fost nevoit să se întoarcă în România, Mircea Lucescu, împreună cu UEFA și Federațiile de Fotbal Română și Moldoveană, au ajutat jucătorii străini, de la Dinamo Kiev și Şahtior Doneţk, să ajungă la casele lor prin București.

Un interviu emoționant despre solidaridate, speranță și prietenie, dincolo de vremuri și de războaie. Chiar așa, ce vom face după ce se va încheia conflictul? Cum vom ajunge la pace între noi?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm