Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 13 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 13 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 13 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 12.07.2022

Politologul Bogdan Teodorescu face o radiografie a lumii de astăzi, prinsă, nu numai, între valuri pandemice și război, dar și între clișee, etichete și manipulare.

O discuție despre unul dintre cele mai agresive și periculoase războaie cu care se confruntă omenirea de astăzi: războiul comunicațional și repercusiunile lui atunci când informația se transformă într-un fake news.

Cât este esență și cât este aparență în comunicarea politicienilor? De ce cele mai importante decizii pentru cetățean se iau în camere secrete și nu într-o dezbatere publică, transparentă și sănătoasă? Care este informația viitorului și cum va arăta lumea de astăzi după o pandemie și un război?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm