Home » D:News » Un OZN stralucitor a fost filmat deasupra Floridei

Un OZN stralucitor a fost filmat deasupra Floridei

Un OZN stralucitor a fost filmat deasupra Floridei
Publicat: 14.07.2009
Mai multi martori oculari au putut observa un obiect zburator neidentificat cu o nuanta stralucitoare verzuie in data de 6 iulie, la aproximativ 09:00 P.M., plutind deasupra localitatii Boca Raton din Florida.

Ryan Helfrich, unul dintre cei prezenti la fata locului sustine ca “obiectul se misca aparent haotic, in zig-zag, pe cer. A fost incredibil. Nu am mai vazut niciodata ceva asemanator”. Martorii declara ca ozn-ul a trasat imagini pe fundalul intunecos al cerului timp de doua ore si jumatate.

Eric Vandernoot, astronom al Universitatii Florida Atlantic, sustine ca ceea ce oamenii au vazut nu este Statia Spatiala Internationala dar cu siguranta nici un satelit. Are si cateva teorii referitoare la natura fenomenului. Sustine ca ar putea fi resturile cazand de la un satelit, insa acelea nu s-ar manifesta ca in descrierile martorilor. In schimb, Vandernoot crede cu tarie ca a fost vorba  despre un fals si sustine ca cineva ar fi putut lansa o raza laser pe un obiect aflat pe cer, ca de exemplu un balon.

Totusi, oamenii care au asistat sunt de parere ca nimic pamantean nu putea face ceea ce ei au vazut si chiar un ofiter de politie a inregistrat evenimentul, pe care l-a raportat mai departe superiorilor sai.

 

Sursa: Examiner

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase