Home » Descopera in Romania » Veste bună pentru iubitorii de munte: au fost refăcute marcajele a 300 de trasee turistice montane

Veste bună pentru iubitorii de munte: au fost refăcute marcajele a 300 de trasee turistice montane

Veste bună pentru iubitorii de munte: au fost refăcute marcajele a 300 de trasee turistice montane
Publicat: 02.08.2017
Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România a finalizat luna trecută refacerea marcajelor a 300 de trasee turistice montane, renovarea a 25 de baze şi posturi Salvamont şi a 10 refugii.

De asemenea, Policolor a donat 5.000 de kilograme de emailuri, potrivit unui comunicat transmis luni.

Din aprilie până în iulie 2017 au fost refăcute marcajele şi au fost efectuate lucrări de întreţinere la peste 300 de trasee turistice montane, aproape jumătate din totalul existent la nivel naţional, scrie Mediafax.

Salvamont a reamenajat zonele de chei şi canioane din Canionul Olteţului- munţii Parâng, Cheile Corcoaia – Munţii Mehedinţi, canionul Valea lui Stan – Argeş şi Vadul Crişului – Bihor.

Peste 5.000 de kilograme de emailuri în valoare de 56.600 de lei au fost donate în cadrul campaniei „Culorile României”, desfăşurată de Policolor – producător de lacuri şi vopsele – pentru toate lucrările salvamontiştilor şi voluntarilor Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase