Prima pagină D:News

Ce contează cel mai mult în alegerea partenerului? Trăsătura considerată mai importantă ca aspectul fizic (Infografic)

Roxana Ruscior 06.05.2014 | ● Vizualizări: 262
Ce contează cel mai mult în alegerea partenerului?      (Foto: Shutterstock) + zoom
Galerie foto (2)

Responsabilitatea financiară este cea mai importantă trăsătură într-o căsnicie, se arată într-un studiu realizat de biroul de credit Experian.

Potrivit acestei cercetări, abilităţile unei persoane de a gestiona corect bugetul familei sunt esenţiale, au declarat 95% dintre subiecţii chestionaţi (persoane căsătorite).

Această trăsătură este chiar mai importantă ca aspectul fizic, care contează foarte mult doar pentru 86% dintre persoane.

Pe primul lor într-o relaţie este însă compatibilitatea personală a partenerilor, care este esenţială în 98% dintre cupluri.Interesant este că responsabilitatea financiare este mai importantă pentru femei (93%) decât pentru bărbaţi (84%).

Foarte apreciaţi sunt şi bărbaţii care au grijă să achite la timp toate facturile. 91% dintre femei au declarat că bărbaţii care fac asta sunt atrăgători.

De asemenea, contează foarte mult şi comunicarea între soţi, referitoare la diferite credite pe care le are sau le va avea cuplul. 73% dintre femei şi 60% dintre bărbaţi apreciază foarte mult acest aspect.

Sursa: Business Insider

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI