Home » D:News » Cât de importantă este mărimea penisului, din perspectiva femeilor. Rezultatele surprinzătoare ale studiilor

Cât de importantă este mărimea penisului, din perspectiva femeilor. Rezultatele surprinzătoare ale studiilor

Cât de importantă este mărimea penisului, din perspectiva femeilor. Rezultatele surprinzătoare ale studiilor
Publicat: 09.03.2015
Bărbaţii cred că mărimea penisului este foarte importantă. Cu cât lungimea acestuia este mai mare, cu atât mai bine. Nu este însă întotdeauna aşa.

Studiile au arătat că cele mai multe femei cred că circumferinţa penisului este mai importantă în timpul actului sexual decât lungimea pentru că astfel au parte de mai multă plăcere.

Nu există niciun motiv clar care să facă din lungimea penisului un avantaj pentru bărbaţi. Durata actului sexual este, spre exemplu, mult mai semnificativă decât lungimea penisului.

Citeşte şi:

Una dintre cele mai ciudate meserii din lume, plătită cu 60.000 de dolari pe an. „Avem puţini candidaţi pentru acest JOB şi iată care este motivul”

Există, totodată, dovezi limitate care să susţină o legătură între plăcerea pe care o simte femeia în timpului actului sexual şi lungimea penisului, mai ales că femeile au parte de orgasm vaginal în proporţie mult mai scăzută decât de cel clitoridian.

Studiile la care au participat femeile au dat şi alte rezultate surprinzătoare. Femeile sunt mai degrabă interesate de personalităţile bărbaţilor cu care au relaţii, de inteligenţa lor şi de simţul umorului, decât de mărimea efectivă a penisului.

Tot femeile sunt de părere că bărbaţii sunt mult mai îngrijoraţi şi interesaţi de lungimea penisurilor lor decât ele. Un studiu recent arăta că 85% dintre femei se declară mulţumite de mărirea penisului partenerului, în timp ce doar 55% dintre bărbaţi sunt mulţumiţi de propriile organe sexuale.

Cele mai recente cercetări au spulberat mitul celor 17 centimetri. Oamenii de ştiinţă au demonstrat că doar 5 din 100 de bărbaţi au un penis erect cu o lungime de peste 16 centimetri şi că media este, de fapt, de 13,12 centimetri. Puteţi citi mai multe despre acest subiect aici.

Sursă: The Independent

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase